Thaoe tölgy és grafit színű L alakú modern konyhabútor konyhaszigettel

Modern helykihasználás a design és praktikum jegyében

Miért is szeretjük annyira az L alakú konyhabútort? Mert a helykihasználásban világbajnok, olyan tárolóhelyeket teremt, amikre nem is gondolnánk, és ha a helyiség méretei engedik, még egy praktikus és designos konyhasziget is elfér mellette. (Mely nem csak plusz tárolóhelyet jelent, de akár reggeliző bútorként is használható.)

Megrendelőnk igazán fiatalos, modern konyhabútort álmodott meg, a fent említett L alakban és konyhaszigettel kiegészülve – így az egész család kedvenc helye a konyha lehet, a kicsiktől a nagyokig.

SWI-0474 Thaoe Tölgy, A33/R3 Matt grafit front – Avato 103 Tölgy Castell munkalap

Kedvencek közé teszem

A tölgy és grafit színű modern L alakú konyhabútor konyhaszigettel felszereltsége

A modern konyhabútor MDF lapokból készült, így nem csak modern, de időtálló is lett az elkészült konyha. A bútor 38 mm-es munkalapja színazonos vízvezetővel készült. A munklapba továbbá Blanco Zia XL mosogatótálcát és hozzá illő Blanco mida csaptelepet szereltünk, valamint a konyha felszereltségként kapott még egy műanyag hulladéktárolót is.

Korpusz anyaga, színe: SWI-0474 Thaoe Tölgy, BySpan 665 PO Grafit; a frontok normál marású MDF-ből készültek. Az egyedi méretű munkalap: Avato 103 Tölgy Castell 38 mm vastag, 1200 mm és 600 mm mélységben.

A konyhabútor bruttó ára: 2.900.000,-Ft

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.