Egyedi bútor

Bútorgyártás a Tomaj Bútor Manufaktúránál

Videó chat konzultáció

A konyhastúdióban szeretettel várunk személyes egyeztetésre!

A konyhastúdióban történő tervezés mellett online, videó chaten is kaphatsz tanácsot. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A konyhád megtervezzük, és online időpont egyeztetés alapján bemutatjuk a helyiség- és alaprajzi koncepciót, anyagokat stb.

Ingyenes szakmai tanácsadás

Áttekintést kapsz az anyagok és színek kombinációjáról.

A helyiséged méreteivel kapcsolatos információk átadása, az ablakok, ajtók, víz-és villany kiállások meghatározása.

Szeretnénk megtudni, mik az elképzeléseid, igényeid és lehetőségeid.

Költségvetéseddel együtt a konyhatervezőnknek ezáltal, rendelkezésére áll minden információ a tervezés megkezdéséhez.

A látványterv bemutatása

A következő találkozón már a teljes koncepciót láthatod, tervezőnk részletesen bemutatja neked a konyhád vázlatait és 3D-s tervét, valamint a gyártásra vonatkozó árajánlatot.

Attól függően, hogy mennyire pontosan derültek ki elképzeléseid, előfordul, hogy néhány apróságot pontosítani, finomítani kell.

Ingyenes helyszíni felmérés

Az elkészült terv figyelembe vételével, a konyhabútor tökéletes illeszkedése érdekében, személyesen vesszük fel a helyszínen a pontos méreteket.

Segítünk, hogy teljesen tisztában legyél a konyhabútor tervezés folyamatával

Kapcsolatfelvétel, látogatás a dunaharaszti bemutatóterembe

Áttekintést kaphatsz a teljes bútorgyártásról, a lehetőségekről, anyagok és színek kombinációjáról, ha ellátogatsz a dunaharaszti bemutatótermünkbe. Megmutatjuk neked azokat a különleges előnyöket, amik határozottan megkülönböztetik a TBM konyhabútorait másokétól. Ugyanekkor szeretnénk azt is megtudni, mik a te kívánságaid, igényeid és lehetőségeid az egyedik konyhabútorral kapcsolatban. Természetesen a helyiség méreteivel kapcsolatos információk, az ablakok, ajtók és kiállások is fontosak. Költségvetéseddel együtt a konyhatervezőnknek rendelkezésére áll majd minden információ a tervezés megkezdéséhez, amelyet a második találkozón már be is mutat neked.

Az egyedi konyhabútor tervezése

Konyhabútor tervezőnk elkészíti az első tervet az általad elmondottak alapján. Figyelembe veszi az igényeid felméréséből származó információkat, és megvalósítja álmaid konyháját. Mindig figyelembe veszi a költségvetésedet, hogy minden elképzelésed megfizethető legyen. Ha valami fontos kérdés merülne fel a tervezés során, tervezőnk azonnal felveszi veled a kapcsolatot.

Az egyedi konyhabútor tervének bemutatása

A következő találkozón már a teljes koncepciót láthatod, tervezőnk részletesen bemutatja neked a tervet és a gyártásra vonatkozó árajánlatot. Megmutatja konyhád vázlatait és 3D-s tervét is. Attól függően, hogy mennyire pontosan derültek ki igényeid az első találkozás alkalmával, előfordul, hogy néhány apróságot pontosítani, finomítani kell.

A konyha helyszíni felmérése, gyártás, beszerelés

Elkészült álmaid konyhájának terve. Annak érdekében, hogy a konyhabútor biztosan tökéletesen illeszkedjen a helyiségbe, személyesen vesszük fel a helyszínen a méreteket a gyártáshoz. Pontosan lemérjük a konyhát, és szükség esetén módosítjuk a tervet. Minden millimétert kihasználunk a helyiségben, hogy ott is legyen tárolóhelyed, amire elsőre nem is gondolnál.

Avagy mire figyelj egyedi konyhabútor tervezésnél?

A konyha az otthon (egyik) lelke, a konyhabútor kiválasztása ezért egy meghatározó döntés, amit alaposan meg kell fontolnod, hiszen akár hosszú évtizedekre is szólhat. Ne vágj bele meggondolatlanul a konyhabútor vásárlásba! Minden család, minden otthon már, miért is pont a konyhabútorod ne lenne egyedi? Megmutatjuk, hogyan és mikre figyelve terveztesd meg egyedi konyhabútorodat.

Milliméter pontos konyhabútor – ne köss kompromisszumokat!

Használd ki, hogy a TBM-nél testre (illetve helyiségre) szabjuk az egyedi konyhabútorodat! A konyhabútor vonalának, a fiókoknak, ajtóknak, az egész szekrénysornak milliméter pontosan kell igazodnia a konyha méreteihez. Egy milliméternek sem szabad elvesznie: az egész helyiséget optimálisan kell berendezni ahhoz, hogy a lehető legtöbb tárolóhelyet és munkafelületet kapd, a konyha méreteinek korlátjaitól függetlenül. A testreszabott konyhabútor gyártás az igényeid felmérésével kezdődik, majd folytatódik az egyedi tervezéssel és a milliméter pontos gyártással. A konyhabútort már kezdettől fogva a helyiségre szabva készítjük, és nem utólag faragunk le belőlük az összeszerelésnél. Ez garantálja a lehető legmagasabb minőséget. A TBM egyedi konyhabútoraival egy millimétert sem fogsz veszíteni. Vess véget a kompromisszumoknak!

Az egyedi konyhabútor tökéletesen illeszkedik a szélességhez

Ahány ház, annyi különböző helyiség, és mindegyiknek megvan a saját mérete. Annak érdekében, hogy álmaid konyhája tökéletesen illeszkedjen az otthonodba, a lehető legjobb megoldás, amit választhatsz, az egyedi konyhabútor gyártása. Ez viszont egyben azt is jelenti, hogy nem fogsz a konyhai helyiségben értékes millimétereket elvesztegetni, és maximálisan ki tudod használni a rendelkezésre álló helyet. Válassz olyan egyedileg tervezett konyhabútort, ahol (akár) a kis szekrények vagy nyitott polcok helyett milliméter pontosan megtervezett kihúzható szekrények biztosítják neked a lehető legnagyobb tárolóhelyeket.

Igazodjon konyhád a magassághoz is

Az elegendő tárolóhely általában kevésnek bizonyul, különösen a kisebb lakásokban. A konyha magasságához igazodó konyhabútorral azonban maximálisan kihasználhatod a helyiség teljes méretét. Ez a megoldás további tárolóhelyeket teremt ott is, ahol egyébként kihasználatlan, üres terek lennének. Itt akár olyan dolgokat is tárolhatsz, amiket nem minden nap használsz, de a háztartásodban továbbra is rendelkezésre kell állniuk.

Egyedi, színes konyhabútor korpuszok​

Avagy legyen belül is olyan szép a konyhabútorod, mint kívül.

A TBM-nél a korpuszok tekintetében is többféle szín közül választhatsz. Ez teszi a konyhabútorodat belül is olyan gyönyörűvé, mint kívül.

Kreativitás a konyhában

Minden ajtófront, munkalap, fogantyú, korpusz egy helyen. A kombinációk széles skálájának csak a kreativitás szabhat határt. A színeket és anyagokat mind megtekintheted és összekombinálhatod bemutatótermünkben.

Konyhabútor ajtófrontok

A konyhabútor előlapjának szín- és anyagválasztéka óriási. Anyagtól függően más-más lehetőségek vannak a szín és kombinációk tekintetében. Minden ajófrontunkat szigorú minőség ellenőrzésnek vetjük alá, és kétéves garanciát vállalunk rájuk. A frontok kivitelezése is milliméter pontossággal történik.