Fehér L alakú rusztikus konyhabútor

Mediterrán romantika a konyhában

A frontok matt kagyló festést kaptak, amik gyönyörűen kiegészítik a nyers fa munkalapokat és oldalborításokat, a hangulatot pedig (bár nem a mi érdemünk, de) a mediterrán csempe koronázza meg.

De a praktikum mégis miben rejlik? Kedves megrendelőnk a édesanyja számára készíttette. Mivel anya és lánya közelebb szerettek volna élni egymáshoz, az édesanya költözött új lakásba, amit együtt, szeretettel varázsoltak új otthonná – aminek a konyhabútor is része volt. Szerettük volna megkönnyíteni az idős hölgy mindennapjait azzal, hogy nem csak szép, de praktikus konyhabútort készítünk számára. Így igyekeztünk mindenhova fiókokat tervezni, hogy ne kelljen sokat hajolgatni főzés és a napi konyhai rutin közben, és sarokszekrényt építettünk be, így még több rejtett tárolóhelyet varázsolva a konyhába.

Így alkottuk meg tehát a rusztikus, mediterrán hangulatú konyhák igazi megtestesítőjét. A teljes felszereltségért görgess lejjebb!

A/62P matt kagyló front – Avato 103 munkalap

Kedvencek közé teszem

A fehér L alakú konyhabútor felszereltsége

konyhabútor fogantyúi Sara foganytúk. A bútor munkalapja Avato 103.

Korpusz anyaga, színe: Egger U 104; front anyaga színe: A/62P matt kagyló. A hátfal színazonos hátfal lemezből készült. A fiókok és pántok Strong Max fióksín csillapítással és Strong pánt csillapítással készültek.

A konyhabútor bruttó ára: 2.500.000,-Ft

 

 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.