Fehér L alakú modern konyhabútor

Világos, modern konyhabútor

A fehér és természetes faerezetet idéző konyhabútor örök kedvenc, soha nem megy ki a divatból és minden konyhában remekül mutat. Illeszkedik a konyha világos árnyalataihoz (vaníliaszínű fal, fehér függönyök), tágítja a teret, ami ez esetben különösen előnyös, mert a lakás nem túl nagy.

A konyha megtervezésénél fontos szempont volt a középső tér kihasználása, mivel megrendelőnk home office-ként is szerette volna használni a világos konyhát. Ezért olyan konyhaszigetet készítettünk, ami egyszere szolgál munkapultként és íróasztalként is. A sziget kialakítása lehetővé tette, hogy egy több 100 kilót is elbíró padot helyezzünk el alatta, így a baráti társaság vagy a család izmosabb férfi tagjai is leültethetőek a konyhában.

A konyhabútorba a mindennapi életet megkönnyítő, praktikus polcokat építettünk be. Ilyen a hölgyek elsőszámú kedvence, a kihúzható polc sarokszekrénybe (Lemans sarokvasalat), illetve a teret kiválóan kihasználó keskeny kihúzható fémrács.

A munkalapot egy összemarás nevű technikával kapcsoltunk össze, így az illesztés jóformán láthatatlan. Csempe helyett a munkalap hátfal anyagát tettük a falra, ennek előnye, hogy könnyebben takarítható.

Impulse nett 62 magasfényű front – Avato 103 munkalap

Kedvencek közé teszem

A fehér L alakú konyhabútor felszereltsége

A konyhabútor front anyaga: Fogantyúmart Impulse nett 62 magasfényű. A munkalap és bútor hátfal anyaga Avato 103. Fiókok és pántok:

  • StongMax fióksín csillapítással
  • Strong pánt csillapítással
  • Lemans sarokvasalat

A konyhabútor bruttó ára: 2.900.000 Ft

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.