Hogyan tervezd meg konyhádat?

Konyhabútor méretek, anyagok, színek, tartozékok

Avagy mire figyelj egyedi konyhabútor tervezésnél?

A konyha az otthon (egyik) lelke, a konyhabútor kiválasztása ezért egy meghatározó döntés, amit alaposan meg kell fontolnod, hiszen akár hosszú évtizedekre is szólhat. Ne vágj bele meggondolatlanul a konyhabútor vásárlásba! Minden család, minden otthon már, miért is pont a konyhabútorod ne lenne egyedi? Megmutatjuk, hogyan és mikre figyelve terveztesd meg egyedi konyhabútorodat.

Milliméter pontos konyhabútor - ne köss kompromisszumokat!

Használd ki, hogy a TBM-nél testre (illetve helyiségre) szabjuk az egyedi konyhabútorodat! A konyhabútor vonalának, a fiókoknak, ajtóknak, az egész szekrénysornak milliméter pontosan kell igazodnia a konyha méreteihez. Egy milliméternek sem szabad elvesznie: az egész helyiséget optimálisan kell berendezni ahhoz, hogy a lehető legtöbb tárolóhelyet és munkafelületet kapd, a konyha méreteinek korlátjaitól függetlenül. A testreszabott konyhabútor gyártás az igényeid felmérésével kezdődik, majd folytatódik az egyedi tervezéssel és a milliméter pontos gyártással. A konyhabútort már kezdettől fogva a helyiségre szabva készítjük, és nem utólag faragunk le belőlük az összeszerelésnél. Ez garantálja a lehető legmagasabb minőséget. A TBM egyedi konyhabútoraival egy millimétert sem fogsz veszíteni. Vess véget a kompromisszumoknak!

konyha-magassaga

Végtelen lehetőségek a konyhabútor színek és anyagok tekintetében is

Tapasztald meg az egyedi bútorgyártás előnyeit a TBM-nél

Az egyedi konyhabútor maximális szabadságot kínál a konyha tervezésében, és lehetővé teszi a teljes rendelkezésre álló tér optimális kihasználását. Konyhai helyiségedben egyetlen milliméternek sem szabad kihasználatlanul maradnia vagy eltűnnie egy bútorlap mögött. Szakértő konyhabútor tervezőnk meg fogja beszélni veled nem csak igényeidet és lehetőségeidet, de a milliméter pontos gyártás előnyeit is, és mindezeket figyelembe veszi az egyedi konyha tervezésénél.

Egyénre szabott tanácsok konyhabútor vásárláskor

Egy új konyhát a legnagyobb körültekintéssel kell megtervezni. Mi a te oldaladon állunk, a te igényeidet és érdekeidet képviseljük. Használd weboldalunkat a teljeskörű tájékozódáshoz, hogy megismerkedhess az egyedi konyhabútor tervezés alapjaival, majd látogass el dunaharaszti bemutatótermünkbe, ahol személyesen is megnézheted az általunk gyártott kiállított konyhákat. Itt személyesen tesztelheted is a hangulatot, a kialakítást és a funkcionalitást. Ha már megvannak konyhád méretei, értékesítőnk át is beszélheti veled a legváltozatosabb lehetőségeket.

 

Márkák, amikkel dolgozunk