Egyedi konyhabútor

Hogyan tervezd meg konyhádat?

Konyhabútor méretek, anyagok, színek, tartozékok

Üdvözlünk a Tomaj Bútor Manufaktúránál

Hogyan tervezd meg konyhádat?

Avagy mire figyelj egyedi konyhabútor tervezésnél?

A konyha az otthon (egyik) lelke, a konyhabútor kiválasztása ezért egy meghatározó döntés, amit alaposan meg kell fontolnod, hiszen akár hosszú évtizedekre is szólhat. Ne vágj bele meggondolatlanul a konyhabútor vásárlásba! Minden család, minden otthon már, miért is pont a konyhabútorod ne lenne egyedi? Megmutatjuk, hogyan és mikre figyelve terveztesd meg egyedi konyhabútorodat.

Milliméter pontos konyhabútor – ne köss kompromisszumokat!

Használd ki, hogy a TBM-nél testre (illetve helyiségre) szabjuk az egyedi konyhabútorodat! A konyhabútor vonalának, a fiókoknak, ajtóknak, az egész szekrénysornak milliméter pontosan kell igazodnia a konyha méreteihez. Egy milliméternek sem szabad elvesznie: az egész helyiséget optimálisan kell berendezni ahhoz, hogy a lehető legtöbb tárolóhelyet és munkafelületet kapd, a konyha méreteinek korlátjaitól függetlenül. A testreszabott konyhabútor gyártás az igényeid felmérésével kezdődik, majd folytatódik az egyedi tervezéssel és a milliméter pontos gyártással. A konyhabútort már kezdettől fogva a helyiségre szabva készítjük, és nem utólag faragunk le belőlük az összeszerelésnél. Ez garantálja a lehető legmagasabb minőséget. A TBM egyedi konyhabútoraival egy millimétert sem fogsz veszíteni. Vess véget a kompromisszumoknak!

Az egyedi konyhabútor tökéletesen illeszkedik a szélességhez

Ahány ház, annyi különböző helyiség, és mindegyiknek megvan a saját mérete. Annak érdekében, hogy álmaid konyhája tökéletesen illeszkedjen az otthonodba, a lehető legjobb megoldás, amit választhatsz, az egyedi konyhabútor gyártása. Ez viszont egyben azt is jelenti, hogy nem fogsz a konyhai helyiségben értékes millimétereket elvesztegetni, és maximálisan ki tudod használni a rendelkezésre álló helyet. Válassz olyan egyedileg tervezett konyhabútort, ahol (akár) a kis szekrények vagy nyitott polcok helyett milliméter pontosan megtervezett kihúzható szekrények biztosítják neked a lehető legnagyobb tárolóhelyeket.

Igazodjon konyhád a magassághoz is

Az elegendő tárolóhely általában kevésnek bizonyul, különösen a kisebb lakásokban. A konyha magasságához igazodó konyhabútorral azonban maximálisan kihasználhatod a helyiség teljes méretét. Ez a megoldás további tárolóhelyeket teremt ott is, ahol egyébként kihasználatlan, üres terek lennének. Itt akár olyan dolgokat is tárolhatsz, amiket nem minden nap használsz, de a háztartásodban továbbra is rendelkezésre kell állniuk.

Egyedi, színes konyhabútor korpuszok​

Avagy legyen belül is olyan szép a konyhabútorod, mint kívül.

A TBM-nél a korpuszok tekintetében is többféle szín közül választhatsz. Ez teszi a konyhabútorodat belül is olyan gyönyörűvé, mint kívül.

Kreativitás a konyhában

Minden ajtófront, munkalap, fogantyú, korpusz egy helyen. A kombinációk széles skálájának csak a kreativitás szabhat határt. A színeket és anyagokat mind megtekintheted és összekombinálhatod bemutatótermünkben.

Konyhabútor ajtófrontok

A konyhabútor előlapjának szín- és anyagválasztéka óriási. Anyagtól függően más-más lehetőségek vannak a szín és kombinációk tekintetében. Minden ajófrontunkat szigorú minőség ellenőrzésnek vetjük alá, és kétéves garanciát vállalunk rájuk. A frontok kivitelezése is milliméter pontossággal történik.

Konyhabútor munkalapok

A konyhabútor munkalapok anyagválasztását az ajtófrontokhoz és igényeidhez alakítjuk.

– Laminált munkalapok
– Fa munkalapok
– Rozsdamentes munkalapok
– Kvarc munkalapok
– Kerámia munkalapok

Az első lépés álmaid konyhájához

Van már elképzelésed, milyen lenne számodra az ideális konyha? Szeretnél egyeztetni a bemutatóteremben?
Egyszerűen használd ezt a kapcsolatfelvételi űrlapot elképzeléseid felvázolásához.

Kezdhetjük? 

Időpontfoglalás

Név(Kötelező)