CATA – Páraelszívó THALASSA 1200 XGBK/D fekete

Részletes leírás

Élvezze a mindig friss levegőt konyhájában professzionális páraelszívónkkal! Letisztult, modern hatást keltő designnal rendelkezik, ami emeli a helyiség hangulatát, miközben a berendezés maximális teljesítményt nyújt a pára- és szageltávolításban. Válassza a Cata Thalassa 1200 XGBK/D fekete színű páraelszívót, hogy egyszerre élvezhesse a hatékony szellőztetést és a friss konyhai levegőt egy kifinomult és elegáns készülékkel!

Szagelszívónk minden szempontból tökéletes választás lesz. Modern és elegáns kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik bármelyik konyhai enteriőrbe. Egy darab motorral rendelkezik, ami biztosítja a magas légszállítási teljesítményt. Akár 1000/820 m3/h teljesítményre is képes, így gyorsan távolítja el a főzés során keletkező párát. Hozzájárul a kellemes konyhai légkörhöz, az elektronikus vezérlés segítségével könnyedén szabályozható a légszívás erőssége. Egyszerűen telepíthető és könnyen karbantartható.

A fali páraelszívó remek választásnak bizonyul olyan konyhákba, ahol fontos a helytakarékosság, térkihasználás. Könnyen telepíthető és kezelhető. Kifejezetten a főzőfelület fölé helyezhető, hogy optimalizálja az elszívást. Kiválóan eltávolítja a főzés során keletkező párát, olajos ételszagot, füstöt. Csökkenti a magas páratartalommal jelentkező problémákat, például a penészképződést vagy a zsírlerakódást a falakon és bútorainkon. Friss, tiszta levegőt biztosít a konyhában, használata jelentős mértékben javítja a levegő minőségét. Profi falra szerelhető elszívónk nemcsak a párát és a kellemetlen szagokat távolítja el, hanem segít csökkenteni a sütés-főzés során keletkező hőt is. Stílusos kiegészítője lesz bármelyik modern és letisztult hangulatú konyhának.

Szagelszívó készülékünk tartós, hosszú élettartamú, működése kifogástalan. Több éves garanciát biztosítunk erre a konyhai berendezésre, büszkén vállaljuk minőségi elkötelezettségünket a termék iránt.

Ez a konyhai pára- és szagelszívó Brushless motoros technológiát használ, ami azt jelenti, hogy:
• A motor csendesebb, mivel kevesebb a mozgó alkatrészek érintkezése, súrlódása
• Nagyobb teljesítmény és hatékonyság (nagyobb nyomaték/watt arány)
• Pontosabb elektronikus vezérelhetőség
• Hosszabb élettartam/megbízhatóság (nincs kopás, mivel nincsenek szénkefék)
• Kisebb a motor felmelegedése (nincs súrlódás mivel nincsenek szénkefék)

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.