Violetta konyhabútor gyártása

Elemes konyhabútor család

A Violetta széria, elemes konyhabútor család cégünk saját gyártása, melyet az alábbi elemlista alapján tud összeállítani, vagy küldje át elképzelését és segítünk ötletelni. Ahogy a feltöltött képek is mutatják, többféle stílusú, elrendezésű konyhabútor megvalósítható, hiszen rengeteg elemválasztéka van.

Korpusz és front anyagtípusa, 18 mm-es laminált faforgácslap, 0,4 mm-es ABS-el élzárva. A hátfal 4 mm-es fehér HDF lemez. A polcok, fém polctartókkal rögzítettek, melyeket szügség esetén saját igényére helyezhet. A bútor fatiplivel szerelt, melynek köszönhetően szerkezete erős kötést, felülete sima, letisztult külsőt kapott. A konyhabútor minőségi, nagy teherbírású Strong Box vasalatokkal lett ellátva. A teljes kihúzású kerekes fióksín fém oldallappal szerelt, melyhez igény szerint rendelhető külső ütközés tompító. A fiókok optimális teherbírása 25 kg.

Tervezés
Violetta konyhabútor gyártása

Egyedi Violetta konyhabútor előnyei

A Violetta elemes konyhabútor családjával egyszerűen és egységesen rendezheted be a konyhád.

Miért éri meg egyedi, Violetta konyhabútort készíttetni?

Violetta konyhabútor tervezés !

Tegye próbára tapasztalatunkat, és készítesse el velünk konyhája látványtervét! Szakemberünk - az Önnel folytatott konzultáció után - digitális 3D látványtervet készít, amelyet online juttatunk el Önhöz.

Amennyiben elképzelése mégis eltérne a meglévő koncepciótól, változtatjuk, csiszoljuk mindaddig, amíg nem elégedett!

Kérjük adja meg adatait és írjon nekünk egy rövid elképzelést, majd mi felkeressük, hogy egyeztessün

Konyhaterv vázlat,skicc minta

elemes konyhabútor család

Tomaj Bútor Manufaktúráról

2011 októberében nyitottuk meg bemutatótermünket Dunaharasztin. ahol személyesen is megnézheti legnépszerűbb konyhabútorainkat. Az elmúlt években számos különleges és egyedi kérést sikerült teljesítenünk ügyfeleink részére, akik nem csak a gyártás, hanem a tervezés és a beépítés során is számíthatnak a segítségünkre. Az előregyártott, illetve egyedi konyhabútorokhoz emellett széles választékban kínálunk beépíthető készülékeket, így például páraelszívókat, sütőket, főzőlapokat és mosogatókat is.

Cégünk számára kiemelten fontos, hogy ügyfeleink tisztában legyenek azzal, miből készítjük el bútoraikat és ezek milyen előnyökkel járnak számukra. Megrendelés esetén Dunaharaszti Bemutatótermünkben egy személyes egyeztetésre invitáljuk, ahol minden fölmerülő kérdésére válaszolunk!

Hívjon minket bizalommal - 06-30-356-9620

Márkák amikkel dolgozunk