Tölgy színű L alakú modern konyhabútor

Tölgy színű L alakú konyhabútor a funkcionalitás jegyében

Egy konyhabútor legfőbb szerepe, hogy az alapvető szükségleteinket kielégítse, s nem feltétlenül egy elbűvölő kirakatnak kell lennie. Ezzel ellentétben rendkívül légyeges a funkcionalitás azért, hogy a legkülönbözőbb igényeket is kielégítse.

Megrendelőnk a BySpan 370 SWN Wellington tölgy színt választotta fő színként.

Wellington tölgy – Sötét sonoma tölgy – Egger H1277 Lekaland akác

Kedvencek közé teszem

38 mm-es Egger H1277 Lekaland akác munkalapba a Blanco Legra silgranit mosogatótálcát és Blanco Midra silgranit csaptelepet szereltünk be, továbbá a konyhabútorba beépítésre került egy Nodor Gat 850/60-as páraelszívó is. A szalag LED-es lámpa, melyet a felső szekrények alá szereltünk, funkcionális világítást kínál a konyhai munkalap számára. A bútor élettartamát 2 mm-es szín azonos ABS élzárással, és minőségi Strong vasalatokkal növeltük. A Strong professzionális fiókrendszerei és kivetőpántjai, a lassítós és a nagy teherbírású tulajdonságaiknak köszönhetően, halk és lágy záródást biztosítanak minden mozgatni kívánt területen. Minőség egy bútoréleten keresztül. A  Strong vasalatok a konyha-élettartamán keresztül tökéletes működést garantálnak.

A konyhabútor bruttó ára: 1.400.000,-Ft

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.