Szürke színű L alakú modern konyhabútor konyhaszigettel

A sokoldalú szürke: mindenhez illik és elegáns

A konyha dekorációjának színezése nem olyan könnyű, mint gondolnánk. Mielőtt kiválasztjuk a színpalettát, meg kell találnunk a stílust, továbbá meg kell fontolnunk a funkcionalitást. A szürke azonban nagyon sokoldalú szín, amely sokféle stílushoz és helyhez igazodik. A szürke konyhai szekrények például a legtöbb helyzetben elegánsnak tűnnek, és segítenek a helyiség kiegyensúlyozott megjelenésében. A legfontosabb, hogy olyan meleg színekkel párosítsuk, mint (ez esetben is) a fa. Ennél a konyhabútornál megrendelőnk a szürke, Egger U 186 ST9 Chicago Beton árnyalatát választotta, H 1145 ST10 Bordalino Natúr Tölgy munkalappal. Megrendelőnk igénye a sok tárolóhely volt, melyet sikerült is kialakítanunk. A konyhasziget jelentős részét képezi a konyhának, mellyel extra tárolóhelyet és munkafelületet biztosítottunk. A kinyúló munkalapnak köszönhetően, a szép konyhasziget és a plusz egy ülőhely lehetővé teszi, hogy ételünket akár a konyhában is elfogyaszthassuk.

Egger U 708 ST9 Világos Szürke – Egger U 186 ST9 Chicago Beton – H 1145 ST10 Bordalino Natúr Tölgy

Kedvencek közé teszem

Még több teret a szürke L alakú modern konyhabútorba!

A varrat nélküli dizájn rugalmasságot kínál. A konyhabútor felső felnyíló elemeinek frontjai, középen savmart üveggel készültek. Formabontó megoldásként a felső elemek közé és a konyhaszigetbe két-két nyitott polcot alakítottunk ki. Napjainkban a tér felszabadítása a konyhában egyenlő a beépített készülékkel, s hogy azokat a megfelelő helyre integráljuk, fontos tudnunk megrendelőnk főzési szokásait, ugyanakkor az ergonómia szempontjairól sem feledkezhetünk meg. A szabadon álló készülékek sora már a múlté. Ennél a konyhabútornál a főzőlap a munkalapba, vele szemben a sziget munkalapjába, a mosogatótálca került beépítésre. Sarokrésznél továbbá beépítésre került a sütő, melyet a kényelmes munkavégzés érdekében szemmagasságba helyeztünk, továbbá mellé beépítettük a hűtőt is, mely alá szellőzőrácsot is biztosítottunk.  A konyhabútor 2 mm-es ABS élzárást kapott, továbbá fiókjai és frontjai, Strong Box csillapítós, halk záródású, nagy teherbírású vasalatokkal lettek szerelve. Végeredményül pedig a frontok LOKUTA 37172 fogantyút kaptak, melyek gyönyörű ragyogást és eleganciát kölcsönöznek a bútornak.

A konyhabútor bruttó ára: 2.500.000,-Ft

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.