Szürke és fehér L alakú magasfényű konyhabútor

Sokszínűség és maximális helykihasználás – ez a 2 szó jellemzi legjobban ezt a kisebb konyhát, amit egy budapesti család részére építettünk be. A család kérése az volt, hogy minden helyet használjunk ki és tegyük könnyen elérhetővé a konyhai eszközöket, edényeket, lábasokat. Ezért a szekrény felső része két szintesre terveztük és sok már praktikus kiegészítéssel valósítottuk meg a tárgyak egyszerű hozzáférhetőségét.

Könnyű elérhetőség, praktikus megoldások

A kis keskeny felső szekrénybe egy praktikus kihúzható vasalatot tettünk, ami segítségével jobban elérhetőek az eszközzök..

A felső szekrények nagy része harmonikaszerűen nyílik, aminek az az előnye, hogy egy karcsújtással meg lehet fogni, mert az elcsukás miatt közelebb esik a fogantyú.

Nagy, kihúzható sarokvasakat is beépítettünk a sarkoszekrénybe, így a hátul tárolt eszközökért sem kell egész testtel behajolni a szekrénybe és a család tagjai egy laza mozdulattal hozzáférhetnek mindenhez. 

A mosogatós szekrény aljára felszereltünk egy olyan szerkezetet, ami lehetővé teszi, hogy lábbal lehessen nyitni a kukát. Ez mindennapokban is praktikus és külön előnye, hogy ha piszkos a kezünk és a kukát ki akarjuk nyitni, akkor nem kell az előlapot megfogni, így a szekrény tiszta marad.

Ennek a konyhának a különlegessége, hogy 3-féle színű. A frontok magasfényű fehérek és szürkék, a munkalap és a felső szekrények korpusza fa erezet mintás, így ez a természetesebbé teszi a konyha egészének megjelenését és a szemnek kellemesen megtöri a fényes felületek modernitását.

Impulse nett 62 és 67 magasfényű front – Avato 103 munkalap

Kedvencek közé teszem

A fehér és szürke L alakú konyhabútor felszereltsége

A front anyaga, színe Impulse nett 62 magasfényű, nett 67 magasfényű.
Korpusz színe és anyaga: SWI 0474.
A munkalap és a falipanel anyaga Avato 103.

Fiókok és pántok:

  • StongMax fióksín csillapítással
  • Blum felnyílóvasalat
  • Kesseböhmer konyhai vasalat

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.