Szivarbarna L alakú modern konyhabútor

Füstösen elegáns konyhabútor

Az umbra a barna színek családjába tartozó árnyalat, magyarul szivarbarnának is mondják. Markánsan elegáns megjelenése a ’20-as évek Amerikájának fényűző bárjaira emlékeztet – már csak a hatalmas bőrkanapék hiányoznak, és igazi Gatsby hangulat lenne megrendelőnk otthonában, aki nagy gonddal választotta ki egyedi konyhabútorának anyagait és kiegészítőit.

Az egységes megjelenés miatt megrendelőnk számára fontos volt, hogy minden vágás és elválasztás egy vonalban legyen, ugyanakkor a maximális helykihasználás is elengedhetetlen konyhabútorainknál – így végül a rejtett fiókok mellett döntöttünk.

Az aláragasztott mosogatótálca sem egy hétköznapi megoldás, viszont elegánsan belesimul a térbe: a munkalap dekoritjába martuk a peremet, így teljesen egy síkba tudott kerülni a munkalappal. Mivel vízhatlan anyaggal vontuk be, ezért nem fog felázni a ragasztás. Ezzel az apró, de fontos megoldással vált végül ennyire letisztulttá ez az elegáns egyedi konyhabútor.

Utolsó lépésként pedig, ami igazán modernné teszi a konyhát, megrendelőnk csempeburkolat helyett jól tisztán tartható falipanelt választott.

A33/R3 umbra meszes kőris front – Avato 367 munkalap

Kedvencek közé teszem

A szivarbarna L alakú konyhabútor felszereltsége

konyhabútor fogantyúi Angle matt feketék. A bútor munkalapja Avato 367, falipanele színazonos. Az aláragasztott mosogatótálca szintén része volt a kivitelezésnek.

Korpusz anyaga, színe: Egger H1346; front anyaga színe: A33/R3 umbra meszes kőris. A fiókok és pántok Strong Max fióksín csillapítással és Strong pánt csillapítással készültek. Felnyíló vasalat Blum HK TOP, sarokvasalat Kesseböhmer. A konyhabútor felszereltségét képezi még egy Blanco Select hulladéktároló.

A konyhabútor bruttó ára: 2.700.000,-Ft

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.