Porszürke és piros konyhabútor

A konyhabútor ára bruttó 3.367.623 Ft

A piros színű konyha egy merész és élénk választás, amely sokféle stílusban és kialakításban megvalósítható. A piros szín a szenvedélyt, energiát és élénkséget sugallja, és amikor jól használják, nagyon vonzó és figyelemfelkeltő lehet a konyhatérben. Itt van néhány dolog, amit érdemes figyelembe venni, ha piros konyháról van szó:

  1. Falak és konyhaszekrények: A falak és konyhaszekrények piros festése vagy burkolása kiemelheti a konyhatér színvilágát. Lehet egyszerűen a szekrények ajtóinak színe, vagy akár a teljes fal is piros lehet. Fontos azonban, hogy megfelelő egyensúlyt találjon a piros és más színek között, hogy ne legyen túl domináns vagy nyomasztó hatású.
  2. Kontraszt és kiegészítő színek: A piros konyhában használjon kontrasztos vagy kiegészítő színeket a kiegyensúlyozott megjelenés érdekében. Például fehér, krém, szürke vagy fekete színű kiegészítőkkel és munkalapokkal ellensúlyozhatja a piros intenzitását.

 

Egger U732 ST9 Porszürke

Kedvencek közé teszem

Porszürke és piros konyhabútor felszereltsége

A front anyaga, színe Egger U732 ST9 Porszürke bútorlap, Impulse fogantyúmart A36/R3 Nett68 matt és festett A36/R3 Nett61 magasfényű, Avato 358 Natural Slate  munkalap.

Redőnyszett, VIBO Essence oldalsó duplakosár, StongMax fiók vasalatok.

 

A konyhabútor ára bruttó 3.300.000,-Ft

Amennyiben megtetszett ez a konyhabútor stílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.