Magasfényű fehér és tölgy egysoros modern konyhabútor konyhaszigettel

Modern, mégis természetes hatás

Egy budapesti család számára készült ez a letisztult, 21. századi konyha. Különlegessége, hogy egyszerre rendkívül modern és természetes hatású, köszönhetően a felületek közötti egyensúlynak és összhangnak.

A konyhának egy modern házhoz passzolni kellett, de a tulajdonosok mindenképpen szerettek volna fa felületeket is. Ezért a konyhabútor 3 különféle színben és mintázatban készült el: modern hatású magasfényű fehér, illetve fekete üveg alumínium keretekkel, továbbá a természetesség jegyében faerezetes Tölgy.

A mosogató fölé került fekete üvegszekrény sötét árnyalata stílusosan visszaköszön  beépített sütő, mikrohullámú sütő és főzőlap formájában. A mosogató alatti frontok, illetve a konyhasziget “lábai” egyaránt magasfényű fehérek, a többi front, illetve a munkalap tölgymintás.

Ez a modern konyhabútor abban is rendhagyó, hogy az elektromos főzőlapot a konyhaszigetbe építettük be, ami így könnyen hozzáférhető és elegendő munkafelület áll a rendelkezésre, ahol a főzési előkészületek elvégezhetőek.

Speciális fűszertartó, könnyű tisztíthatóság

Rengeteg extra megoldást is alkalmaztunk, hogy a konyha még praktikusabb legyen. Ilyen például a speciális a fűszertartó és a csúszásgátolt evőeszköztartó, ami fixen marad és nem mozog benne semmi. A fiókból a tálcák kivehetőek, így könnyen tisztíthatóak.

Az evőeszköztartó és rendszerező tökéletesen illeszkedik a fiókba, így maradéktalanul kihasználja a rendelkezésre álló teret.

Egyedi kiegészítésként nagy kamravasalatokat építettünk be a szekrénybe, ami könnyen hozzáférhetővé teszi a fiókokat.

Impulse fogantyúmart nett 62 magasfényű front – Avato 103 munkalap

Kedvencek közé teszem

Magasfényű fehér és tölgy egysoros konyhabútor felszereltsége

A konyhabútor front anyaga: Fogantyúmart Impulse nett 62 magasfényű. A munkalap és bútor hátfal anyaga Avato 103. Fiókok és pántok:

  • StongMax fióksín csillapítással
  • Kesseböhmer felnyílóvasalat és konyha vasalatok

A konyhabútor bruttó ára: 2.900.000,-Ft

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.