Jeges szürke és tölgy színű L alakú rusztikus konyhabútor konyhaszigettel és tálalóval

Rusztikus elegancia jeges szürke és tölgy színekben

Elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy ez a konyhabútor bekerült a kedvenc, általunk készített egyedi bútoraink közé. Megrendelőnk nem csak stílusos ízléséről tett tanúbizonyságot, mikor együtt kiválasztottuk a konyhabútor színeit és a felhasznált anyagokat, hanem előrelátásáról és a praktikum iránti igényéről is.

Igazi klasszikusan elegáns konyhát készíthettünk, mely rusztikus elemeket is magán visel – kiemelve a tálalót, mely elérhető luxus bárki számára, aki helyet tud adni ennek a csodálatos bútordarabnak. Tekintsd meg a képeket a tervezéstől a kész bútorig a lenti galériában.

A62/P Matt északi jeges szürke front – Avato 103 Tölgy Castell munkalap

Kedvencek közé teszem

A szürke L alakú konyhabútor konyhaszigettel felszereltsége

A klasszikus elegancia jegyében a konyhabútor fogantyúi csiszolt sárgarézből készültek. A bútor 38 mm-es munkalapja színazonos vízvezetővel készült. A munklapba továbbá Blanco Zia XL 6 S mosogatótálcát és hozzá illő Blanco Linus-S csaptelepet szereltünk.

Korpusz anyaga, színe: U 763 ST9 Gyöngy szürke, SWI_0474 Thaoe tölgy; front anyaga színe: mély marású fóliás front, A62/P marással, Matt északi jeges szürke színben; munkalap: Avato 103 Tölgy Castell 38 mm vastag, 600 mm és 750 mm mélységben.

Egyéb tartozékok: Gollinucci hulladéktároló, Legrand Pop-up elektromos dugaszoló aljzat.

A konyhabútor bruttó ára: 4.800.000,-Ft

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.