Gola fogantyúmart L alakú konyha konyhaszigettel

Gola konyhabútor

A Gola szerelvényekkel felszerelt konyhabútor egy speciális konyhabútor kialakítás, amely a „gola” néven ismert fogantyúk vagy markolatok nélkül készül. A Gola szerelvények alternatív megoldást kínálnak a hagyományos fogantyúkkal vagy markolatokkal ellátott konyhabútorokhoz képest. A „gola” egy bemélyedés vagy horony a konyhabútor ajtajában vagy fiókjában, amely lehetővé teszi az ajtó vagy fiók egyszerű nyitását és zárását ujjal vagy kézzel, anélkül, hogy kiálló fogantyúk lennének.

A Gola szerelvényekkel felszerelt konyhabútorok általában modern és letisztult megjelenést kölcsönöznek a konyhának, és népszerűek azok körében, akik szeretik a minimalista dizájnt és a tiszta vonalakat. Ezek a bútorok lehetnek fehérek, szürkék, feketék vagy más színekben, és különböző anyagokból készülhetnek, például laminált faforgácslapból vagy magasfényű felületű anyagokból.

 

Egger F637 ST16 Chromix Fehér bútorlap, Avato 717 Halifax munkalap és hátfalpanel

Kedvencek közé teszem

A Gola konyhabútor felszereltsége

A Gola konyhabútor frontjainak és korpuszának színe Egger F637 ST16 Chromix Fehér , munkalapjának és hátfalának színe 717 Halifax . A konyhabútor formailag a klasszikus L alakot képviseli, egy külön álló szigettel, melyben elhelyezésre került a főzőlap. A bútor élettartamát, 2 mm-es ABS élzárással, vízzáró profillal és minőségi Strong Max, lassítós, illetve nagy teherbírású vasalatokkal növeltük, továbbá Tulip Gola szerelvényekkel láttuk el.

A konyhabútor bruttó ára: 3.700.000,-Ft

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.