Fehér és márványos szürke L alakú magasfényű konyhabútor

Kontrasztos színek, letisztult megjelenés jellemzi ezt a karakteres konyhabútort. A munkalap sötétszürke, márványos mintájával mintha az azonos színű, fényes járólap folytatása lenne. A kettő között pedig magasfényű fehér bútorlapok törik meg a szürkeséget, így az összkép ízléses és kellemes látvány a szemnek.

A konyhát egy Halásztelken élő fiatal pár számára készítettük el, akiknek volt egy különleges kérése is. Azt szerették volna, hogy a jobb oldali toronyszekrényt üveggel zárjuk le. Ide egy vitrin került, ahol egy igazán becses ajándék, a nagymamától kapott étkészletet kap majd helyet. A polcok edzett üvegből készültek, így nehezebb tárgyakat is elbírnak.

A konyhabútor szenderd méretekben nem kapható magasságban és összeállításban készült el. Mivel majdnem a plafonig ér, így a teret vertikálisan maximálisan kihasználtuk.
Az egyes elemek magassága 86 + 60 + 36 + 60 cm. Az egyszerű fehér falak elbírják a 212 centiméteres összmagasságot és köszönhetően a bútorlap fehér színének, a szekrény nem nyomja össze a teret, sőt, a konyha kifejezetten szellős és világos.

A térkihasználás mindig fontos szempont egyedi konyhabútor tervezése esetén. Jelen esetben ezt úgy valósítottuk meg, hogy extra magasságú toronyszekrény építettünk be, a felső szekrénysor kiugrik, illetve csak minimális kilógó fogantyúkat szereltünk be.

Ráadásként csempe helyett a munkalappal színazonos panelt szereltünk a falra, amit takarítani is könnyebb. Mivel a pár még szinte ki sem csomagolt, annyira új a ház és persze a konyhabútor is, a konyhából még jó néhány elem beszerelésre vár.

Impulse nett 62 magasfényű és nett 68 matt front – Avato 118 munkalap

Kedvencek közé teszem

A fehér és márványos szürke L alakú konyhabútor felszereltsége

A front anyaga, színe Impulse nett 62 magasfényű, nett 68 matt.

Korpusz színe Egger U732.

A munkalap és bútor hátfal anyaga Avato 118.

Fiókok és pántok:

  • StongMax fióksín csillapítással
  • Strong pánt csillapítással
  • Kess freelight felnyílóvasalat

A konyhabútor bruttó ára: 2.700.000 Ft

 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.

Egyedi tervezés a
legapróbb
részletekig

Foglaljon időpontot most a konyhastúdióban
vagy otthona kényelmében.