Tomaj Bútor Manufaktúra Kft. – közel negyed évszázada

Rólunk

A Tomaj Bútor Manufaktúra Kft. asztalos műhelye egy kis magyar településen, Tomajmonostorán található, ahol a XXI. század legmodernebb eszközeivel és technológiáival tudunk bútort gyártani. A folyamatos fejlődésnek és bővülésnek köszönhetően 2011-ben Budapest közvetlen szomszédságában, Dunaharasztin megnyitottuk bemutatótermünket. Ez lehetővé tette számunkra azt, hogy sokkal könnyebben, gyorsabban és dinamikusabban szolgálhassuk ki megrendelőinket. A gyártás továbbra is Tomajmonostorán zajlik, a megrendelőinkkel történő egyeztetés és a tervek véglegesítése pedig a sokkal könnyebben megközelíthető, központi helyen lévő dunaharaszti bemutatóteremben.

Az egyedi bútorokat készítő manufaktúra első lépései

A legfontosabb, hogy a TBM megrendelői elégedett arcát lássam viszont, mikor átadásra kerül egy kész bútor. 2001-ben indítottam útjára vállalkozásom egy kis asztalosműhelyben. Egyedi konyhabútor, gardrób, fürdőszoba bútorok gyártásával indult műhelyem. A fő profil azóta is megmaradt, a géppark, szakmai háttér és gyártási technológiák viszont a lehető legmagasabb szintre léptek Tomajmonostorán. “Célom – olyan bútorok gyártása, melyek nem csupán szépségükben, de élettartamukat tekintve is megállják a helyüket. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően minden kihívásra megoldást találunk, átlátjuk a vevő elképzeléseit és mindig a tökéletes végeredményre törekszünk.” – Kecskeméti Zoltán cégvezető

Milliméter pontos bútorgyártás

A TBM olyan milliméter pontosan megtervezett és legyártott bútorokat jelent, melyek nem csak az egyedi igényeket elégítik ki, de áruk is megfizethető. Nem az a célunk, hogy a lehető legdrágábban gyártsunk egyedi bútorokat, sokkal inkább az, hogy egyedi bútoraink az adott otthonra, családra vagy személyre legyenek szabva.

Hagyományos bútorgyártás XXI. századi technológiával Tomajmonostorán

Egyedi bútoraink gyártása klasszikus tradíciókon és évszázados szemléleten alapul, ám a legmodernebb géppark segítségével történik. Hiszünk abban, hogy egy igényes, egyedi igényekre szabott bútornak évtizedeken keresztül kell szolgálnia az otthon lakóit, ezért mindig a legmagasabb minőségre törekszünk. Ehhez pedig nem csak az évszázados bútorasztalos hagyományok elengedhetetlenek, de a stabil szakmai háttér és a legkorszerűbb gyártási eszközök és technológiák is.

Fenntartható bútorgyártás

Elkötelezettek vagyunk a magas minőségű és fenntartható bútorgyártás iránt. Csapatunk olyan közösség, amely magába foglalja a modern otthoni formatervezést, a minőségi bútorok tervezésétől egészen a gyártásig. A CNC berendezéseknek köszönhetően, sikerült lépést tartanunk a mai modern világ technológiájával, és az energiatakarékosságnak (napenergia használata) hála a környezetet is igyekszünk kímélni a gyártási folyamatok során. Gyártásunk jelenleg 500 m2 -es műhelyünkben történik, mely sokkal több mint egy gyár – ez a műhely a cég magja, és minden elkészült munkánk alapja.

Bútor bemutatóterem az ország közepén

A dunaharaszti bemutatóterem helyének kiválasztása tudatos döntés volt. Azért választottuk az ország központját a tervezési folyamatok helyszínéül, mert minden egyes megrendelőnket személyesen is szeretnénk ismerni, hogy pontosan lássuk az igényeiket – a személyesség elősegítése érdekében pedig egy minden irányból könnyen megközelíthető helyet választottunk a bemutatóteremnek.

Az első lépés álmaid konyhájához

Van már elképzelésed, milyen lenne számodra az ideális konyha? Szeretnél egyeztetni a bemutatóteremben?
Egyszerűen használd ezt a kapcsolatfelvételi űrlapot elképzeléseid felvázolásához.

Kezdhetjük? 

Időpontfoglalás

Név(Kötelező)