kapcsolat

TBM – Tomaj Bútor Manufaktúra

Kedves Olvasó! Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Kecskeméti Zoltán vagyok bútorasztalos. Édesapám asztalos révén, kétségtelen volt, hogy mint hivatást én is ezt fogom választani. Számomra a legfontosabb dolog, ebben a gyönyörű szakmában, hogy megrendelőim elégedett arcait lássam viszont. 2001-ben indítottam Dunaharasztiban lévő asztalosműhelyemet, ahol egyedi konyhabútor, gardrób, fürdőszoba bútorok  gyártásával indultunk, és jelenleg is ez a fő profilunk. Az elmúlt 16 év alatt sikerült kinőni magunkat, így jelenleg a Tomajmonostorai bútorasztalos műhelyünkben történik a teljes bútorgyártás, magas minőségű gépparkkal és szakmai háttérrel. Csapatunk olyan közösség, amely magába foglalja a modern otthoni formatervezést, a minőségi bútorok tervezésétől egészen a gyártásig. A CNC berendezéseknek köszönhetően, melyek a mai napig lenyűgöznek, sikerült lépést tartanunk a mai modern világ technológiájával. Gyártásunk jelenleg 500 m -es műhelyünkben történik, mely sokkal több mint egy gyár - ez a műhely a cég magja, és minden elkészült munkánk alapja. 

Célom - olyan bútorok gyártása, melyek nem csupán szépségükben, de élettartamukat tekintve is megállják a helyüket. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően minden kihívásra megoldást találunk, átlátjuk a vevő elképzeléseit és mindig a tökéletes végeredményre törekszünk.

2011-ben nyitottam meg bemutató termünket Dunaharasztin. Az alapanyagoktól kezdve, egyedi és széria konyhák bemutatásával igyekszünk ötleteket adni leendő vásárlóinknak, továbbá itt történik a megrendelővel való átbeszélés és véglegesítés, melyet személyesen én követek végig,  mert számomra fontos, hogy ismerjem leendő ügyfeleimet, hogy az együtt gondolkodás során a legjobb végeredmény születhessen.

A TBM saját gyártású bútorai, a Tomajmonotorai asztalos műhelyünkben kerülnek gyártásra.

  

                                                                                                                 

Kapcsolatfelvétel

Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése

Látogasson el dunaharasztiban lévő bemutatótermünkbe, vagy küldje el elképzelését
elérhetőségeinkre, pár napon belül átküldjük Önnek 3D-s látványtervünket és ajánlatunkat.
Ajánlatunkat elfogadva egyeztetett időpontban, egy kötetlen beszélgetés során átbeszélünk minden apró részletet,
hogy közösen megkapjuk a tökéletes végeredményt.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem kerül semmibe...       
                                                                                                                             Kecskeméti Zoltán - TBM tulajdonos

További kérdés esetén keresse munkatársaimat az alábbi elérhetőségeken 

Egyedi és széria bútor bemutatóterem-értékesítés / Bodnár Júlia - irodavezető: 06-30-356-9620

Bútortervezés / Sipos Andrea, Turainé Kun Beatrix:  06-30-790-4957 


Terveztetni szeretnék