Piros konyhabútor gyártása a Tomaj Bútor Manufaktúránál

Minden trendi és modern konyhában ott a helye, de akár a minimalista kialakítás mellé is remek választás a magasfényű piros konyhabútor, amely után valódi élmény lesz belépni Önhöz!

Szereti a gyönyörű fényű, tükröződő felületű bútorokat, amelyek nappal még fényesebbé teszik a konyháját? Válassza ki nálunk az Ön által megálmodott színvariációban és kiegészítőkkel felszerelt piros konyhabútort, vagy mondja el, mit szeretne, mi pedig segítünk ötleteit formába önteni!

Terveztesse meg konyháját díjmentesen!

Hívja a 06-30-790-4957 telefonszámot!

Piros magasfényű konyhabútor
Piros magasfényű konyhabútor
Piros magasfényű konyhabútor
Piros magasfényű konyhabútor
Piros magasfényű konyhabútor


Piros konyhabútor tervezés DÍJMENTESEN!

Tegye próbára tapasztalatunkat, és készítesse el velünk konyhája látványtervét! Szakemberünk - az Önnel folytatott konzultáció után - 3D látványtervet készít, amelyet online juttatunk el Önhöz.
Amennyiben elképzelése mégis eltérne a meglévő tervektől, addig változtatjuk azokat amíg ön elégedett lesz!

Kérjük adja meg adatait és írjon nekünk egy rövid elképzelést, majd mi felkeressük, hogy egyeztessünk a 3D látványterv miatt!

Konyhaterv vázlat,skicc minta

magasfényű konyhabútor konyha skicc

A piros konyhabútor előnyei

Legyen szó bármilyen konyhabútorról, ha egyedileg tervezi meg konyhabútorát, rengeteg helyet spórolhat és csak a fantáziája szabhat határt, hogy mennyire legyen különleges az ön konyhabútora.

Miért éri meg egyedi piros konyhabútort készíttetni?

Tomaji Bútor Manufaktúráról

2011 októberében nyitottuk meg bemutatótermünket Dunaharasztin. ahol személyesen is megnézheti legnépszerűbb konyhabútorainkat. Az elmúlt években számos különleges és egyedi kérést sikerült teljesítenünk ügyfeleink részére, akik nem csak a gyártás, hanem a tervezés és a beépítés során is számíthatnak a segítségünkre. Az előregyártott, illetve egyedi konyhabútorokhoz emellett széles választékban kínálunk beépíthető készülékeket, így például páraelszívókat, sütőket, főzőlapokat és mosogatókat is.

Cégünk számára kiemelten fontos, hogy ügyfeleink tisztában legyenek azzal, miből készítjük el bútoraikat és ezek milyen előnyökkel járnak számukra. Megrendelés esetén Dunaharaszti Bemutatótermünkben egy személyes egyeztetésre invitáljuk, ahol minden fölmerülő kérdésére válaszolunk!

Hívjon minket bizalommal - 06-30-790-4957

Márkák amikkel dolgozunk