Világos bézs l alakú rusztikus konyhabútor - R03

Megérintő vidéki hangulat és természetközeliség ebben az l alakú rusztikus konyhában

Az vidéki konyhastílus nyilvánvaló választás azok számára, akik szeretik a kényelmet. A vidéki stílus leginkább a konyhában érhető tetten.  A vidéki stílusra a rusztikus báj és a régi idők eleganciája jellemző. Ha klasszikus vidéki otthonban gondolkodunk, akkor jó ha tudjuk, hogy ez a stílus mindenhol a hagyományokhoz kötődik, szoros kapcsolatban van a tradíciókkal, természetközeli, könnyed és végtelenül személyes. Ezért is érezzük jól magunkat ilyen közegben. Megrendelőnk igénye, egy minden részében vidéki hangulatú konyhabútor, melynek konyhai gépei és a páraelszívó kialakítása egyaránt alkalmazkodik az uralkodó stílushoz. A konyhabútor frontjainak színe MDF II. katergória Uni Beige, munkalapjának színe Egger H3114 ST9 Tirani Körte. A munkalap színe kiemeli a világos bézs frontokat, ezáltal teremtve tökéletes harmóniát a konyhai helyiségnek.  

Modern gépesítés a vidék világos bézs ízeibe csomagolva

A mai konyhatervezés során nem kell lemondania a modern háztartási gépekről sem. Modernitás, rusztikus külsőben! Megrendelőnk Cortina Design Priolitikus beépíthető sütőt, Colonia/Cortina Design indukciós főzőlapot választott, mely tökéletesen illik a bútor stílusához. A konyhai munkalapba továbbá Blanco Zia XL 6S mosogatótálcát, és Blanco Tradon csaptelepet szereltünk. A csaptelep különlegessége, hogy a sárgaréz színe és vidéki hangulatú külseje, még inkább rusztikus hatást kelt a konyhai helyiségnek. A főzőlap felé szintúgy rusztikus hatást keltő Kdesign Elisa 60-as páraelszívó került beépítésre. Frontjaira szerelt FU 1152 0096 08 virágmintás fogantyúi lettek egyben a bútor ékkövei.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Világos bézs l alakú rusztikus konyhabútor - R03 kapcsolódó további képek

Világos bézs l alakú rusztikus konyhabútor

Világos bézs l alakú rusztikus konyhabútor

Világos bézs l alakú rusztikus konyhabútor

Világos bézs l alakú rusztikus konyhabútor

Világos bézs l alakú rusztikus konyhabútor

Világos bézs l alakú rusztikus konyhabútor

Világos bézs l alakú rusztikus konyhabútor árak

Blanco Zia Xl 6 s Silgránit Tbm

Blanco Tradon csaptelep Tbm