Tölgy színű L alakú modern konyhabútor - M52

Tölgy színű L alakú konyhabútor a funkcionalitás jegyében

Egy konyhabútor legfőbb szerepe, hogy az alapvető szükségleteinket kielégítse, s melynek nem feltétlenül egy elbűvölő kirakatnak kell lennie, ezzel ellentétben rendkívül légyeges a funkcionalitás azért, hogy a legkülönbözőbb igényeket is kielégítse. 

Megrendelőnk a BySpan 370 SWN Wellington tölgy színt választotta fő színként. 

A 38 mm-es Egger H1277 Lekaland akác munkalapba a Blanco Legra silgranit mosogatótálcát és Blanco Midra silgranit csaptelepet szereltünk be, továbbá a konyhabútorba beépítésre került egy Nodor Gat 850/60-as páraelszívó is. A szalag LED-es lámpa melyet a felső szekrények alá szereltünk, funkcionalis világítást kínál a konyhai munkalap számára. A bútor élettartamát 2 mm-es szín azonos ABS élzárással, és minőségi Strong vasalatokkal növeltük. A Strong professzionális fiókrendszerei és kivetőpántjai, a lassítós és a nagy teherbírású tulajdonságainak köszönhetően, halk és lágy záródást biztosítanak minden mozgatni kívánt területen. Minőség egy bútoréleten keresztül. A  Strong vasalatok a konyha-élettartamán keresztül tökéletes működést garantálnak.  

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Tölgy színű L alakú modern konyhabútor - M52 kapcsolódó további képek