Szürke l alakú rusztikus konyhabútor konyhaszigettel - R01

Szürke l alakú rusztikus konyhabútor színe

A színek világa szinte akkora, mint az univerzum. Választéka hatalmas, szinte minden színnek van egy fajta hatása az emberre nézve. Ebben az esetbe a jeges szürke szín világa kapott előteret. Mivel minden színnek megvan a maga természete, ennél fogva ez a szürke magabiztosságot és határozottságot nyújt a konyhában lévő személynek. Kicsit jeges beütése pedig kiegyensúlyozottságot sugározz

A hátfal színe szintén a D 2102 szürke lett, hogy folyamatos legyen a harmónia. Maga a munkalap Avato 711 bordalinoi tölgy, ami rendszeres ápolás, felületkezelés által egy olyan munkafelületet kap, melyben hosszú időn keresztül örömét leli majd. 

Szürke l alakú rusztikus konyhabútor kiegészítői, elrendezése

A lenyűgöző fa anyag melletti választás, meghatározza az aktuális trendet otthonában. Nagyon fontos számunka, hogy ne csak gyönyörű legyen, de hasznossá is váljon ez a remek konyhabútor. Ezért döntöttünk a nagy férőhelyes fiók mellett, amihez biztosítani kell a nagy teherbírást, amit a StrongBox fiók sínjei biztosítanak. 

Szinte már nem is lehet tovább fokozni, ennek a gyönyörű konyhabútornak a tulajdonságait, vagy még is? 

Természetesen lehet, hiszen a Sulky fekete acél matt fogantyúknak köszönhetően még jobb színvilágot biztosít konyhánkba. Emellett kapott a konyhabútor különböző  kiegészítést is. A mosogató Blanco Lemis 6 S-IF fényezett rozsdamentes acél, amely egy Blanco Daras csapteleppel párosul, így biztosítva a teljes összhangot a konyhában.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Szürke l alakú rusztikus konyhabútor konyhaszigettel - R01 kapcsolódó további képek

Szürke l alakú egyedi konyhabútor

Szürke l alakú konyhabútor konyhaszigettel

Szürke l alakú konyhabútor konyhaszigettel felülnézetből

Szürke l alakú konyhabútor konyhaszigettel ára