Szürke l alakú modern konyhabútor konyhaszigettel - M26

A sokoldalú szürke: mindenhez illik és elegáns

A konyha dekorációjának színezése nem olyan könnyű, mint gondolnánk. Mielőtt kiválasztjuk a színpalettát, meg kell választanunk a stílust, továbbá meg kell fontolnunk a funkcionalitást. A szürke azonban nagyon sokoldalú szín, amely sokféle stílushoz és helyhez igazodik. A szürke konyhai szekrények például a legtöbb helyzetben elegánsnak tűnnek, és segítenek a helyiség kiegyensúlyozott megjelenésében. A legfontosabb, hogy olyan meleg színekkel párosítsuk, mint ez esetben is, a fa. Ennél a konyhabútornál megrendelőnk a szürke, Egger U 186 ST9 Chicago Beton árnyalatát választotta, H 1145 ST10 Bordalino Natúr Tölgy munkalappal. 

Megrendelőnk igénye a sok tárolóhely volt, melyet sikerült is kialakítanunk. A konyhasziget jelentős részét képezi a konyhának, mellyel extra tárolóhelyet és munkafelületet biztosítottunk. A kinyúló munkalapnak köszönhetően, a szép konyhasziget és a plusz egy ülőhely lehetővé teszi, hogy ételünket akár a konyhában is elfogyaszthassuk. 

Még több teret a szürke L alakú modern konyhabútorba!

A varrat nélküli dizájn rugalmasságot kínál! A konyhabútor felső felnyíló elemeinek frontjai, középen savmart üveggel készült. Formabontó megoldásként, a felső elemek közé és a konyhaszigetbe két-két nyitott polcot alakítottunk ki. 

Napjainkban a tér felszabadítása a konyhában, egyenlő a beépített készülékkel, s hogy azokat a megfelelő helyre integráljuk, fontos tudnunk megrendelőnk főzési szokásait, ugyanakkor az ergonómia szempontjairól sem feledkezhetünk meg. A szabadon álló készülékek sora már a múlté. Ennél a konyhabútornál a főzőlap a munkalapba, vele szemben a sziget munkalapjába, a mosogatótálca került beépítésre. Sarok résznél továbbá beépítésre került a sütő, melyet a kényelmes munkavégzés érdekében szemmagasságba helyeztünk, továbbá mellé a beépítettük a hűtőt is, mely alá szellőzőrácsot is biztosítottunk. 

A konyhabútor 2 mm-es ABS élzárást kapott, továbbá fiókjai és frontjai, Strong Box csillapítós, halk záródású, nagy teherbírású vasalatokkal lettek szerelve. Végeredményül pedig a frontok LOKUTA 37172 fogantyút kaptak, melyek gyönyörű ragyogást és eleganciát kölcsönöznek a bútornak. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Szürke l alakú modern konyhabútor konyhaszigettel - M26 kapcsolódó további képek

világos szürke l alakú konyhabútor

világos szürke l alakú konyhabútor

világos szürke l alakú konyhabútor

világos szürke l alakú konyhabútor

világos szürke l alakú konyhabútor

világos szürke l alakú konyhabútor

világos szürke l alakú konyhabútor

világos szürke l alakú konyhabútor

világos szürke l alakú konyhabútor

l alakú konyhabútor árak