Szürke egysoros modern konyhabútor - M33

Egy irodai konyhabútor legfőbb szerepe, hogy az alapvető szükségleteinket kielégítse, s melynek nem feltétlenül egy elbűvölő kirakatnak kell lennie, ezzel ellentétben rendkívül funkcionálisnak kell lennie ahhoz, hogy a különböző igényeket kielégítse. Fontos hogy több használó is elférjen, továbbá jól illeszkedjen az irodaterület általános jellegéhez. Csakúgy, mint a legtöbb konyha esetében - és talán még inkább - az irodai konyha esetében, elsődleges cél, hogy rendkívül könnyen karbantartható legyen. Lehet, hogy nem használják a teljes ínyenc ételek elkészítésére, azonban az irodai konyhák nagy forgalomnak és sok külső behatásnak vannak kitéve, ezáltal az anyagok kiválasztása nagyon fontos. A fő cél, hogy minden felület könnyen törölhető legyen, és ne maradjon olyan hely, ahol a por, a piszok és az apró élelmiszer-részecskék megragadnak. Erre tökéletes megoldás a hátfalpanel, mely sokkal könnyebben tisztítható, mint a csempével burkolt konyhai fal. A konyhabútor színét illetően, sem túlzottan előnyős, ha fehér, vagy világos színeket választunk. Megrendelőnk a sötétszürke egyik árnyalatát, a U 732 Porszürke színt választotta fő színként. A 28 mm-es gránit munkalapba a mosogatótálcát közvetlenül a kamraszekrény mellé építettük be, továbbá a konyhabútorba beépítésre került egy Cata MC 20-as mikrohullámú sütő és egy mosogatógép is. Formabontó megoldásként, a felnyiló felső elemeket savmart üveges frontokkal szereltük. A szalag LED-es lámpa melyet a felső szekrények alá a falra szereltünk, funkcionális világítást kínál a konyhai munkalap számára. A konyhabútor különlegessége, továbbá a felső nyitott elem, melyet üvegpolccal szereltünk. A bútor élettartamát 2 mm-es szín azonos ABS élzárással, és minőségi Blum vasalatokkal növeltük. A Blum professzionális fiókrendszerei és kivetőpántjai, a lassítós és a nagy teherbírású tulajdonságainak köszönhetően, halk és lágy záródást biztosítanak minden mozgatni kívánt területen. Minőség egy bútoréleten keresztül. A Blum vasalatok a konyha-élettartamán keresztül tökéletes működést garantálnak.  

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Szürke egysoros modern konyhabútor - M33 kapcsolódó további képek

szürke egysoros egyedi konyhabútor

szürke egysoros egyedi konyhabútor

szürke egysoros egyedi konyhabútor

szürke egysoros egyedi konyhabútor

szürke egysoros egyedi konyhabútor

Blanco Zia 40 S csaptelep Tbm

Cata MC 20 Tbm

Blanco Daras Silgránit csaptelep Tbm

Egyedi konyhabútor árak