Szürke - barna l alakú modern konyhabútor - M20

Milyen csodás párosítás a cappuccino és a szürke!

Bár a szürke időnként egyszerű színnek tűnhet, valójában mélyen befolyásolja konyhai helyiségének hangulatát. Kétféle színkombináció ugyanabban a térben, tökéletesen működik, ha a szürke az egyik szín. Ez annak köszönhető, hogy a szürke semleges árnyalat, ezért jól illeszkedik majdnem minden színhez és kiegészíti az összes színárnyalatot. Tökéletesen jól működik, ha azt bézs, cappuccino vagy világos fautánzatú színekkel párosítjuk.

 Ennél a konyhabútornál megrendelőnk az U 732 ST9 Porszürke frontokhoz, H 3443 ST22 Polár Aland Fenyő színű korpuszt választott, melynek végeredményén nem lehet vitatkozni. 

A szürke-barna l alakú modern konyhabútor felszereltsége

A bútor 38 mm vastagságú munkalapot kapott, melynek színét megrendelőnk a világos Polár Aland Fenyőhöz hasonlóan, Egger H1277 ST9 Világos Lakeland Akác színt választott. 

A munkalapba egyaránt beépítésre került a főzőlap és egy Blanco Zia 45 Sl mosogatótálca, melyhez hozzáillő Blanco Daras csaptelepet szereltünk. A főzőlap felé, Cata Beta 600 fali páraelszívót szereltünk. 

A konyhabútor 2 mm-es ABS élzárást kapott, továbbá frontjait és fiókjait a minőségi Strong Box vasalatokkal szereltük, mellyel többszörösére növeltük a bútor élettartamát. Végezetül a konyhabútor frontjait SOSA 37031 Szatén Króm fogantyúkkal díszítettünk. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Szürke - barna l alakú modern konyhabútor - M20 kapcsolódó további képek

szürke barna l alakú konyhabútor

szürke barna l alakú konyhabútor

szürke barna l alakú konyhabútor

szürke barna l alakú konyhabútor

szürke barna l alakú konyhabútor

szürke barna l alakú konyhabútor

szürke barna l alakú konyhabútor

Blanco Zia 45 Sl Tbm

Blanco Daras Silgránit Tbm

Cata Beta 600 fali páraelszívó Tbm

l alakú konyhabútor árak