Sonoma tölgy L alakú modern konyhabútor - M54

Formailag letisztult l alakú modern konyhabútor

A sonoma tölgy modern konyhabútor formáját tekintve L alakú. Megrendelőnk elképzelése egy sötétebb fa erezetű, formailag letisztult modern konyhabútor volt, mely alapján választottuk ki a BySpan 351 Sötét Sonoma tölgy és az Egger U727 Matt kőszürke színeit, mely mellé a Cippolino Kőszürke márvány munkalapot választotta. 

A letisztul forma sikerének érdekében a konyhabútor hátfalpanelt is kapott ami színazonos a munkafelülettel. A bútor 38 mm-es munkalapja a sarok résznél összemarással készült. Megrendelőnk kérésére a konyhabútor munkalapjába egyaránt beépítésre került egy Blanko Zia 9 Silgranit mosogatótálca és a hozzá illő Blanco Daras Silgranit csaptelep. A főzőlap felé Cata TF-6700 /A LED páraelszívó került. 

A természetes fény kihasználása érdekében mindenképp szerencsésnek tűnt, hogy a mosogató az ablak alá kerülhessen. Egyszerű mégis utánozhatatlan.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Sonoma tölgy L alakú modern konyhabútor - M54 kapcsolódó további képek