Sárga l alakú magasfényű konyhabútor - M04

Szemet gyönyörködtető sárga szín, L alak és konyhasziget egyben

Nincs jó, vagy rossz döntés, sőt, nálunk döntenie sem kell a konyhasziget és az L alakú konyhabútorok között! Ne töprengjen tovább, melyik konyhai dizájnt engedje el! Ennél a konyhabútornál egyaránt sikerült követnünk a klasszikus L alakot, ugyanakkor megrendelőnk igénye szerint, fenntartva a mai modernitás irányzatát, a konyhabútor hosszabb része lett egyben a konyhasziget is. Ilyen kialakítású konyhabútorok esetében mindössze egyetlen falszakasz elegendő a konyhabútor kialakítására. A bútor színe Nett 62 Magasfényű Fehér és Nett 24 Magasfényű Sárga. A Nett 24 Magasfényű Sárga ugyan merész választás, azonban, amennyiben jó színkombinációban használjuk, szemet gyönyörködtető összhatást érhetünk el konyhai helyiségünkben. A tökéletes színkombinációnak köszönhetően, mely a Nett 62 Magasfényű fehérrel lett hibátlanul harmonikus, élénk energiát sikerült becsempésznünk az amúgy is fényárban úszó konyhai helyiségnek. 

Sárga L alakú magasfényű konyhabútor felszereltsége

A konyhabútor 38 mm vastagságú Egger W980 ST9 munkalapjába egyaránt beépítésre került a mosogatótálca és a főzőlap. Ergonómia szempontoknak is eleget téve, a konyhabútor továbbá egy toronyszekrénnyel bővült, melybe beépítésre került a hűtő és közvetlen mellé szemmagasságba a sütő. Számunkra fontos, hogy egy általunk készített konyhabútor élethosszát illetve is megállja a helyét, melynek érdekében 2 mm-es ABS élzárással és minőségi Strong Box vasalatokkal növeltük a bútor élettartamát. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Sárga l alakú magasfényű konyhabútor - M04 kapcsolódó további képek

sárga fehér l alakú konyhabútor

sárga fehér l alakú konyhabútor

sárga fehér l alakú konyhabútor

sárga fehér l alakú konyhabútor

sárga fehér l alakú konyhabútor

sárga fehér l alakú konyhabútor

sárga fehér l alakú konyhabútor

egyedi konyhabútor árak