Piros - fekete l alakú magasfényű konyhabútor konyhaszigettel - M27

Piros - fekete l alakú magasfényú konyhabútor stílusa

A tiszta vonalak és a magas fényű kivitelezés modern stílusa, minden konyhában merész hatást eredményez. A magasfényű felület kiváló megjelenésű lehet a hűvös fehérektől egészen az élénk vörösig. Ahhoz, hogy hatásos végeredményt kapjunk, a piros árnyalatait célszerű a két alapszínnel párosítani, azaz a fehérrel és a feketével. Ez esetben, mindkét alapszínt felhasználtuk. A fekete konyhasziget, a fehér lábazat és a hátfalpanel különösen kiemeli a piros mély árnyalatait. 

Piros magasfényú konyhabútor a megrendelő igényeire szabva

Megrendelőnk igénye egy stílusában és megjelenésében modern magasfényű konyhabútor volt, szigettel. A konyhabútor 38 mm vastagságú Egger U999 ST89 Fekete munkalapjába Blanco Tipo 45 S Compact mosogató tálca került beépítésre, melyhez hozzáillő Blanco Daras csaptelepet szereltünk. A konyhasziget munkalapjába, továbbá Electrolux EHI6340FOK indukciós főzőlap került beépítésre. Annak érdekében, hogy növeljük a tárolóelemek helyét, s közben megfeleljünk az ergonómia szempontjainak is, formabontó megoldásként kialakítottunk egy toronyszekrényt, melybe a hűtőt, továbbá mellé Electrolux EOC S750 AOX sütőt építettünk. A bútor lábazata D 152 Fehér, míg a hátfalpanel D2201 Festett Fehér. 

A konyhaszigetet megrendelőnk igénye szerint, úgy alakítottuk ki, hogy az ne csupán tárolóelemként, hanem étkezőasztalként is funkcionáljon. A bútor élettartamát 2 mm-es ABS élzárással és minőségi Strong Box vasalatokkal növeltük. Megrendelőnk Isla Sol páraelszívót választott.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Piros - fekete l alakú magasfényű konyhabútor konyhaszigettel - M27 kapcsolódó további képek

piros konyhabútor konyhaszigettel

piros konyhabútor konyhaszigettel

piros konyhabútor konyhaszigettel

piros konyhabútor konyhaszigettel

piros konyhabútor konyhaszigettel

piros konyhabútor konyhaszigettel

piros konyhabútor konyhaszigettel

piros konyhabútor konyhaszigettel

Blanco Tipo 45 S Compact Tbm

Nodor by Cata Isla Sol Tbm

Blanco Daras Rozsdamentes acél Tbm

Electrolux EHI6340DDK Indukciós Tbm

Electrolux EDC S750 ADX Tbm

egyedi konyhabútor árak