Piros - fehér egysoros magasfényű konyhabútor - M15

Miért nyerő színkombináció a piros és a fehér  a magasfényű konyhabútoroknál?

A piros színek élénk energiát és látványt nyújtanak mind konyhában, mind a dekorációban egyaránt. A piros szín izgalmas és erőteljes, melegséget árasztó, ugyanakkor kihívó is lehet. Annak érdekében, hogy a piros konyhabútorunk tökéletesen harmonizáljon konyhai helyiségünkkel, célszerű a piros színek mellé, fekete illetve fehér színeket párosítani. 

Amennyiben eldöntöttük a konyha színét, a következő fontos kérdés felületének és hordozóanyagának kiválasztása.

      - Bútorlapból vagy MDF lapból szeretnénk-e?
      - Felületei fényes, magasfényű, tükörfényű esetleg matt hatást keltsenek? 

Ennél a konyhabútornál az ajtófrontok hordozóanyaga MDF, felülete Nett 61 Magasfényű Ferrari Piros és Nett 62 Magasfényű Fehér.  A piros - fehér magasfényű konyhabútor formáját tekintve egysoros, végén toronyszekrénnyel. 

Praktikus és időt álló kivitel az egysoros magasfényű konyhabútor, de miért?

A Konyhabútor 38 mm vastagságú Fehér Mariana Kő színű munkalapjába egyaránt beépítésre került a mosogatótálca és a főzőlap, mely alá a sütőt helyeztük el. A hűtő a sor végén álló toronyszekrénybe lett beépítve, ennek lábazatába szellőzőrács került. 

Formabontó megoldásként a fali kürtős páraelszívó melletti felső elemek kisebb mélységgel és magassággal lettek kialakítva. A konyhabútor élettartamát 2 mm-es ABS élzárással, vízzáró profillal és minőségi Strong Box lassítós és nagy teherbírású vasalatokkal növeltük. Végezetül frontjai Verona 195123 króm fogantyúkkal díszítettük.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Piros - fehér egysoros magasfényű konyhabútor - M15 kapcsolódó további képek

magasfényű piros konyhabútor egysoros

magasfényű piros konyhabútor egysoros

magasfényű piros konyhabútor egysoros

magasfényű piros konyhabútor egysoros

magasfényű piros konyhabútor egysoros

egyedi konyhabútor árak