Piros egysoros modern konyhabútor - M12

Így hozd ki a legtöbbet egy kicsi konyhából!

Ki mondta hogy a kis konyhák nem lehetnek praktikusak? A nagyobb nem mindig jobb, különösen akkor, amikor konyhabútorokról beszélünk. Annak függvényében, hogy a kis konyhabútorok esetében a munkavégzési zónákat közelebb kell helyezni, sokkal hatékonyabb, gyorsabb folyamatot érhetünk el, mint a nagyobb konyhákban, ugyanis előbbi esetében szinte felére csökken a megtenni kívánt út hossza. Egy megfelelően kialakított mini konyha is maximális hatékonysággal rendelkezhet, melyet a következő konyhabútorunk is bizonyít. 

(M)ennyi elemből áll egy egysoros modern konyhabútor!

A front színe Uni Bordó A/33, melynek hordozóanyaga MDF lap. Az MDF-lap minden szempontból értékesebb, mint a faforgácslap, hiszen szilárdsági mutatói jóval kedvezőbbek, felülete kiváló, szerkezete homogén, élei marassál jól megmunkálhatóak. A hátfal színe H1486 ST36  Pasadena Fenyő, mely tökéletesen harmonizál a konyhabútor bordó színével. A piros konyhabútor alakja a konyhai helyiség alakját és méreteit figyelembe véve egysoros. 

Legfőbb feladatunk ennél a konyhabútornál, hogy a bútor praktikus és könnyen használható legyen, amit remekül sikerült is megvalósítanunk. A bútor 38 mm vastagságú Egger F076 ST9 Szürke Braganza gránit színű munkalapjába egyaránt beépítésre került a mosogatótálca és a főzőlap. A sütőt ergonómia szempontból a toronyszekrénybe, szemmagasságba építettük, ezzel is kényelmessé téve használatát. Annak érdekében, hogy növeljük a bútor élettartamát, éleit 2 mm ABS élzáróval zártuk, továbbá frontjait és fiókjait minőségi Strong Box vasalatokkal szereltük. Frontjait végezetül a Carina 192363 króm fogantyúkkal díszítettük.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Piros egysoros modern konyhabútor - M12 kapcsolódó további képek

matt piros konyhabútor egysoros

matt piros konyhabútor egysoros

matt piros konyhabútor egysoros

matt piros konyhabútor egysoros

matt piros konyhabútor egysoros

matt piros konyhabútor egysoros

egyedi konyhabútor árak