Matt bézs l alakú modern konyhabútor - M30

Az l alakú modern konyhabútor nyugalmat teremt a konyhában

Egy színeiben semleges, visszafogott matt bézs konyhabútor hatására, ha belép a konyhájában, nyugalom fog szétáradni a testében. A végsőkig lehetne vitatkozni a bézs árnyalatairól, hiszen személyenként más-mást jelent. Van akinek cappuchino, van akinek inkább szürkés, vagy esetleg más benne lévő szín alapján picit lazacos beütésű árnyalatot jelöl. Ugyanakkor sokban függ ez a konyhai helyiség megvilágításától is. Ahhoz, hogy engedjük a bézs hatását kibontakozni, tökéletes párosításnak bizonyulhat a fekete vagy a szürke sötét árnyalata. Ennél a modern konyhabútornál is ezt a színkombinációt követtük, melynek látványa igazolja a tökéletes színválasztást. 

A matt bézs konyhabútor felszereltsége

Az l alakú konyhabútor frontjainak és korpuszának színe Egger U702 ST2 matt kasmír, hátfalának színe D1343 homok bézs. A konyhabútor formailag a klasszikus L alakot képviseli. A 38 mm vastagságú munkalapba, mely a sarokrésznél összemarással készült, egyaránt beépítésre került a mosogatótálca és a gáz főzőlap mely alá, szintén beépítésre került a sütő. 

A mosogató felett a mikrohullám sütőnek, egy nyitott polcot alakítottunk ki. A hűtőszekrény szabadon álló, melynél a modern konyhabútor közvetlenül annak vonalához igazodik. A mosogatótálca és a főzőlap elhelyezésére különös figyelmet fordítottunk, így a közötte lévő 1,4 m hosszan lévő munkafelülettel, a konyhabútor tervezés feltételeinek és a kényelmes munkavégzésnek eleget tettünk. A bútor élettartamát, továbbá 2 mm-es ABS élzárással, vízzáró profillal és minőségi Strong Box, lassítós, illetve nagy teherbírású vasalatokkal növeltük.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Matt bézs l alakú modern konyhabútor - M30 kapcsolódó további képek

barna matt kasmír l alakú konyhabútor

barna matt kasmír l alakú konyhabútor

barna matt kasmír l alakú konyhabútor

barna matt kasmír l alakú konyhabútor

barna matt kasmír l alakú konyhabútor

barna matt kasmír l alakú konyhabútor

l alakú konyhabútor árak