Krém színű l alakú modern konyhabútor szigettel - M53

L alakú modern konyhabútor szigettel a tökéletes helyelosztásért

A konyhabútor tervezésekor mérettől függetlenül kiemelt figyelmet fordítottunk  a tervezésre és a legfontosabb munkaterületek kialakítására. A főzőlap, a mosogató és a hűtő köré csoportosul a konyhában végzett munka nagy része. Próbáltuk úgy elhelyezni, hogy a pontok ne legyenek túl távol és túl közel se egymáshoz. A konyha egy szigetet is tartalmaz. A sziget rengeteg tárolóhelyet biztosít, és extra munkafelületként is szolgál. 

Konyhabútor a természet színeiben

A korpuszunk a BySpan 632 vanília bútorlapot kapta, amihez a megrendelőnk az MDF Nett 63 magasfényű ajtó frontot választotta. A munkalapnak egy sötétebb fahatású Egger H 1181 ST37 Halifax Dohány Tölgy színt választottuk, ami megbontsa a krém-vanília színt. A 38 mm -es munkapultba beépítésre került a Blanko Tipo  XL 6 S rozsdamentes mosogatótálca , ami alá beszereltünk egy Blanco Select 3/6 szelektív hulladéktárolót. A bútort 2 mm-es ABS élzárással és Strong Box nagy teherbírású, minőségi vasalatokkal láttuk el. A konyhabútor felső elemeit Blum Avemtos HL felnyílló rendszerrel láttuk el.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Krém színű l alakú modern konyhabútor szigettel - M53 kapcsolódó további képek