Krém - fenyő egysoros modern konyhabútor - M51

A belső terek kialakításának sok arca van. Az uni-, fa-, és fantázia dekorok széles választéka teszi alkalmassá, hogy a modern bútorok és belsőépítészet ideális alapanyagává váljanak. A Kastamonu termékek azok remek minősége miatt a bútorgyártó cégek és az építőipari vállalatok kedvelt alapanyaga. A laminált Kastamonu fa forgácslapok kifejezetten ajánlottak fürdőszoba- és konyhabútor gyártásához. A kedves vevőnk éppen, ezért választotta A 474 PS19 Soho fenyő bútorlapot. A front hordozóanyaga 18 mm vastagságú MDF lap a hátoldalon fehérre laminálva, Impuls Nett 63 R3 magas fényű színösszeállítás miatt, melegséget hoz a konyhába. Felületkezelő anyag: A frontoldalon poliészter-poliuretán és akril lakkokkal felület kezelve, melyek kiváló minőségű és keménységű felületet alkotnak. A konyhában sokféleképpen és kreatívan játszhatunk a színekkel, választhatunk egy kellemes, élénk falszínt visszafogott vagy fehér színű konyhabútorral, erős színt csak a konyhai hátfal esetében, de lehetnek színes bútorfelületek világos falakkal és semleges hátfallal. A variációk száma gyakorlatilag végtelen. A konyhabútorba beépítettünk egy Blanco Zia 5S Silgranit kávé színű mosogatótálcát és egy Cata TF-6600/A LED Duralom páraelszívót is.Mi most pár inspiráló ötletet mutatunk, hogy lásd: igenis érdemes színeket használni a konyhában.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Krém - fenyő egysoros modern konyhabútor - M51 kapcsolódó további képek