Koptatott szürke konyhabútor - M58

A fehér örök divat a konyhabútorok világában is, most pedig a szürke egészítheti ki, mint az új trendek újdonsült képviselője.
Méghogy a szürke szín unalmas lenne? A legkevésbé sem azonos a "szürke" azon fogalmával. A lakberendezésben ez a szín eleganciával párosul. Sokszínűen használható a konyhatervezésben is, a szürke bútor jól mutat egy fa vagy sötét színű munkapulttal. Remek választás bármelyik árnyalatról is legyen szó.
Megrendelőnk ennél a konyhánál a koptatott szürke színt választotta, amit egy Sötét beton Egger  F275 ST9 munkalappal egészítettünk ki. A bútor 38 mm vastagságú munkalapjába egyaránt beépítésre került egy Blanco Zia 40S Alumetál  színű silgránit mosogatótálca és a főzőlap. A konyhabútor frontjai és fiókjai, lassítós, halk záródású, nagy teherbírású Strong Box vasalatokkal lettek ellátva, melynek köszönhetően sikerült többszörösére növelnünk a bútor élettartamát.


Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Koptatott szürke konyhabútor - M58 kapcsolódó további képek