Kék - szürke egysoros modern konyhabútor - M18

Ez a konyhabútor bizonyítja, hogy a szürke nem feltétlenül unalmas, sőt! Egyre népszerűbb színválasztás, akár rusztikus, akár modern konyha esetében. Ez esetben a modern vonalat követtük. A konyhabútor frontjainak színe Egger U732 Szürke. Annak érdekében, hogy megtörjük az egysoros vonalvezetést és kissé formailag is megbontsuk a konyhabútort, felső elemként, savmart üveges, Kastamonu D181PS13 Világoskék keretes, két ajtós szekrény lett a konyhabútor felső eleme. Sokszor felmerül a kérdés, milyen színeket válasszunk leendő konyhabútorunk számára? Megrendelőnk a világoskék és szürke színek mellé H1444 ST9 Alpin Fenyő színnek képzelte el hátfalpaneljét, amely mint látható is, tökéletes összhangot teremtett az égszínkékre festett falú konyhai helyiségnek. A sütő a toronyszekrénybe, szem magasságba került beépítésre, mely mellett egy kamraszekrényt alakítottunk ki. A konyhabútor 38 mm vastagságú Antik Fenyő színű munkalapjába szintúgy beépítésre került a főzőlap és a mosogatótálca. A tökéletes mozgás és a bútor időtállóságának érdekében a bútorba Strong Box vasalatokat szereltünk, melyre 10 év garanciát vállalunk. A bútor 2 mm ABS élzárást és vízelzárót kapott. Így egy rendkívül tartós, a mechanikai sérüléseknek ellenálló élzárású konyhabútor jött létre. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Kék - szürke egysoros modern konyhabútor - M18 kapcsolódó további képek