Kék l alakú magasfényű konyhabútor - M19

Kék l alakú magasfényű konyhabútor az elegancia kedvelőinek

Egy lélegzetelállító konyha, melyben a magasfényű frontok játsszák a főszerepet, a modernizmus és az elegancia egyaránt tetten érhető. Megrendelőnk stílusáról nem lehet vitatkozni. A konyhai helyiség falai, melyek világosságot és nyugalmat sugároznak, tökéletesen kiemelik a Nett 63 Acélkék áthatóságát és mélységét. Acélos megjelenését, nem csupán a frontok, mindemellett a bútor szerkezeti szilárdsága is bizonyítja. 

Az l alakú konyhabútor alkatrészeit, az egyik legjobb minőségű Strong Box kivetőpántjai és  lassítós, nagy teherbírású fiókrendszerei alkotják, melyek akár 10 évvel növelik a bútor élettartamát. A bútor ajtó frontjai az úgynevezett MDF lapból készült, melynek szilárdsága és felülete kiváló. A tömör fával ellenben felülete könnyen megmunkálható. 


konyhabútor klasszikus L alakú elrendezése, praktikus, tömör és nem utolsó sorban az ergonómiai szempontoknak a legmegfelelőbb formai kialakítás. Az így létrejövő áramlásnak köszönhetően a főzés még nagyobb örömet fog okozni.

A megrendelő igényeihez igazodó tervezés ez a kék magasfényű konyhabútor

konyhabútor tervezésénél legfőbb célunk az volt, hogy hatékony és kényelmes főzési teret teremtsünk. Megrendelőnk még építkezési szándékát megelőzően kérte látványtervünket, mely után a látványterv szerint tervezte konyhai helyiségét, így nem a konyhabútor, ez esetben a helyiség ablakai és (víz, elektromos) kiállásai igazodtak a bútorhoz, melynek eredménye a feltétel nélküli szabad tervezés. 

A sütő és a hűtő a toronyszekrénybe lett építve, melyet teljes egészében a falba építettünk, ezzel is kissé formabontó hatást kölcsönözve a klasszikus L vonalnak. A hűtő alatt, a bútorba szellőzőrácsot is beépítettünk, az elektromos készülék megfelelő szellőzése érdekében. 

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyitott kialakítású felső elemek, polcok, melyek nem csupán vizuálisan növelik a teret, ugyanakkor praktikusság szempontjából is hasznosnak bizonyulnak. 

Miért legyen egyszerű? Merjen egyediséget csempészni konyhabútorába! 

A kék l alakú magasfényű konyhabútor felszereltsége

konyhabútor 38 mm vastagságú Egger W980 ST2 Matt Platina Fehér munkalapjába egyaránt beépítésre került a Nodor Rdos 46 B kerámia főzőlap és a Blanco Lemis 45 S-IF mosogató tálca is, melyhez hozzáillő króm Blanco Daras csaptelepet szereltünk. Elhelyezését illetően, figyelembe vettük a két munkazónának szánt távolság és munkafelület méretét. Megrendelőnk Cata S Sorozat 900 S fali kürtős páraelszívót választott, melyet szintúgy felszereltünk a főzőlap felé.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Kék l alakú magasfényű konyhabútor - M19 kapcsolódó további képek

festett fehér kék l alakú konyhabútor

festett fehér kék l alakú konyhabútor

festett fehér kék l alakú konyhabútor

festett fehér kék l alakú konyhabútor

festett fehér kék l alakú konyhabútor

festett fehér kék l alakú konyhabútor

festett fehér kék l alakú konyhabútor

Blanco Daras króm rozsdamentes Tbm

Blanco Lemis 45 S-IF rozsdamentes acél Tbm

Cata S 900 Tbm

egyedi konyhabútor árak