Kék - fehér egysoros modern konyhabútor konyhaszigettel - M03

Kék - fehér egysoros modern konyhabútor konyhaszigettel a tér bővítésére

A külön álló kamraszekrény és a zárt konyhai helyiség már a múlté! A különböző helyiségek építése különböző célok érdekében, már egészen elavult. Egyre több ember választja el otthonaikat, kombinált vagy többcélú területekre. Így nem kell külön szakaszokat felépíteniük, továbbá eltekintve attól, hogy remek módja annak, hogy pénzt takaríthassunk meg otthonunk építése közben. Ez is egyszerű lehetősége annak, hogy a tér modernnek tűnjön. Ilyen esetekben legfeljebb egy térelválasztó falra van szükség, mely elválasztja egymástól a konyhai helyiséget, az étkezőt és a nappalit. 

A következő konyhabútornál megpróbáltuk kihasználni a térelválasztó fal lehetőségeit, így a tér megtakarítása és a modern hatás érdekében, a toronyszekrény teljes egészében a térelválasztó falba építettük. Továbbá a toronyszekrénybe szemmagasságba beépítésre került sütő. 

A konyhabútor konyhaszigete számos célt szolgálhat

Akár több tárhelyet vagy különleges megjelenést szeretne konyhájának, a konyha sziget mindig jó megoldás. Integrálhatja a készülékeket a konyhai szigetbe, mint például a mikrohullámú sütő, a borhűtő vagy a mosogatógép beépítését, mely mind mind kivitelezhető és helytakarékos lehet. Ennél a konyhabútornál a konyhasziget különös kialakítással, nyitott polcokkal lett kialakítva

Egysoros modern konyhabútor színei

A konyhasziget színe Magasfényű Nett 50 Indigókék, nyitott polcai H1277 Világos Lakeland Akác éppúgy, mint a toronyszekrény színe. A toronyszekrény mellé Magasfényű Nett 62 Fehér egysoros konyhaszekrény került, melybe beépíthető mosogatógépet építettünk. Annak érdekében, hogy növeljük a bútor élettartamát, 2 mm-es ABS élzárást, minőségi Strong Box kivetőpántokat és fiók rendszer vasalatokat kapott. Végezetül a konyhabútor ajtófrontjait Marina 203824 nemesacél fogantyúkkal díszítettük.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Kék - fehér egysoros modern konyhabútor konyhaszigettel - M03 kapcsolódó további képek

Kék - fehér egysoros modern konyhabútor konyhaszigettel beküldött elképzelés terve

Kék - fehér egysoros modern konyhabútor konyhaszigettel felülnézetből

Kék - fehér egysoros modern konyhabútor konyhaszigettel falba építbe

Kék - fehér egysoros konyhabútor konyhaszigettel - konyhasziget terve

Kék - fehér egysoros modern konyhabútor konyhaszigettel 3D látványtervvel

Kék - fehér egysoros modern konyhabútor konyhaszigettel 3D látványtervvel

A konyhabútor költségvetése