Kék - barna egysoros modern konyhabútor - M09

A színek változatossága alkotja meg az otthon, ez esetben a konyha harmóniáját. Ki mondta, hogy a kék csak a fürdőszobában mutathat jól? Merjen játszani a színekkel! Azonban mielőtt végleg eldöntenénk melyik szín lesz a mérvadó konyhabútorunk számára, érdemes végiggondolnunk, hogy a kék megannyi árnyalata közül, melyiket is érdemes választani. Ennek függvényében figyelembe kell vennünk hogy a kék milyen hatást kelt - a hozzá eltérően választott színre, amennyiben kettő, vagy többfajta színből szeretnénk megvalósítani konyhabútorunkat. Ennél a konyhabútornál a Nett 50 Indigókék mély színe és a H1181 Halifax Dohány Tölgy természetes hatása, szuper stílusos főzési helyet eredményezett. Sokan állítják, hogy az egysoros konyhai megoldásokhoz, csak egyetlen ok vezethet - konyhai helyiségünk méreteinek hátulütői. Viszont ezek a konyhai kialakítások mindig megtartják kiemelkedő térnövelési hatásukat és soha nem mennek ki a divatból. Annak érdekében, hogy növeljük a konyhabútor komfortját, azonban csökkentsük a megtett út hosszát, különös figyelmet fordítottunk, hogy a főzőlap és a mosogató tálca között, illetve mellett elegendő munkafelületet kaphassunk. Forma bontó megoldásként a páraelszívó mellé nyitott polcokat alakítottunk ki, így kölcsönözve egy kis természetes hatást a modernizmus világába. Ahhoz, hogy egy kicsit megtörjük a monoton egysoros vonalat, külön falszakaszra került elhelyezésre a toronyszekrény, melybe szem magasságba került beépítésre a sütő. A konyhabútor 38 mm vastagságú munkalapjába a főzőlapot és a mosogatótálcát egyaránt beépítettük. Továbbá a mosogatós és a fiókos elem közé Blanco Select 60/2 hulladéktároló került, mellyel még praktikusabbá varázsoltuk a konyhabútort. Szerkezeti stabilitását és időtállóságát 2 mm ABS élzárással és Strong Box minőségi, csillapítós, nagy teherbírású vasalatokkal növeltük.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Kék - barna egysoros modern konyhabútor - M09 kapcsolódó további képek

kék barna l alakú konyhabútor

kék barna l alakú konyhabútor

kék barna l alakú konyhabútor

kék barna l alakú konyhabútor

kék barna l alakú konyhabútor

kék barna l alakú konyhabútor

kék barna l alakú konyhabútor

Blanco Select 60/2 Tbm

egyedi konyhabútor árak