Fehér - sötétbarna egysoros modern konyhabútor konyhaszigettel - TBM

Rengeteg ember fél a sötét színektől. Nem érdemes. Íme az a varázslat, mikor egy figyelemre méltó szín kap előteret. Fontos volt számunkra, hogy olyan egyedi konyhabútor készítsünk, ami a domináns színt vissza adja a leendő konyhabútor tulajdonosának. Korpusz és font anyag színének Mokka Macassar sötét barna színt adtuk, ezáltal nincs benne szín törés, folyamatos a dominancia. Hátfala D4121 Wenge színben tündököl. A munkalap kiválasztása roppant nehéz volt. Ilyen szín esetében figyelni kell, hogy milyen arányba használjuk a színeket. Ha kicsit is több, vagy kevesebb egy adott szín az már szemet szúrhat és a tökéletesség elvész. Ezért választottuk ezt a gyönyörű krém Avato 482 Aplin színt, magas fényének köszönhetően és márka családjának hála több évig is biztos ragyogást biztosít a konyhájába. Ezen felül, hogy még tökéletesre készítsük a konyhabútort megfűszereztük Fog-Petaro alumínium fogantyúkkal.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Fehér - sötétbarna egysoros modern konyhabútor konyhaszigettel - TBM kapcsolódó további képek

barna fehér konyhabútor konyhaszigettel

barna fehér konyhabútor konyhaszigettel

barna fehér konyhabútor konyhaszigettel

barna fehér konyhabútor

barna fehér konyhabútor

barna fehér konyhabútor konyhaszigettel

egyedi konyhabútor árak