Fehér l alakú modern konyhabútor - M41

A fehér L alakú konyhabútor precízen használja ki a helyet

Kis terület állt rendelkezésünkre, de a megrendelőnknek nem szabad engedni az elvárásaiból. Ezért tervezőink és szakembereink összedobták tudásukat és megszületett ez az egyedi konyhabútor is. Felülre dupla soros szekrény sort építettünk, amely rengeteg tároló helyet biztosít a konyhai eszközöknek. Megspékelve gyönyörű hófehér színnel 605 PE, amit a korpuszba rejtettünk. 

Maga a munkalap 38 mm vastagságú tömör, erős anyagból lett készítve, amit sötét barna színnel lett kiválasztva, így adva a konyhának komolyabb megjelenést. Élzáráshoz az ABS 22/2 mm választottuk. Így a konyhabútorunk nem csak esztétikusabb, de az élettartama is nőtt. 

L alakú modern konyhabútor panel lakás kis konyhájába is

Célunk az volt, hogy a rendelkezésre álló kis teret maximálisan kihasználjuk, ezért megterveztük a gáztűzhely pontos, helyét és méretét, ami beépítésre került ezzel is helyet spórolva. Beszerelésre került még egy Blanco Flex Mini C rozsdamentes acélból készített minőségi mosogató tálca is. Ezek utána nem marad más hátra, csak élvezni a konyhabútor szépségét és remek adottságait kihasználva, újabbnál újabb recepttel meglepni a családot.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Fehér l alakú modern konyhabútor - M41 kapcsolódó további képekfehér l alakú konyhabútor

fehér l alakú konyhabútor

fehér l alakú konyhabútor

fehér l alakú konyhabútorfehér l alakú konyhabútor árak