Fehér l alakú magasfényű konyhabútor - M16

Mi az az MDF és miért kiváló a magasfény eléréséhez?

Manapság a legújabb generációt képviselő magasfényű frontok a legelterjedtebbek. Magasfényű hatást elérhetünk MDF, de akár sima bútorlap alkalmazásával is. A kettő közötti különbség a hordozó anyag összetétele, keménysége, előállítása és a kész lapok minősége. Az MDF lapok szerkezete jóval ellenállóbb, erősebb. Felülete, amire a PVC fólia kerül simább, könnyebben megmunkálható, nem utolsó sorban különféle mintázatokkal is marható. Ez esetben is az MDF ajtófront volt a mérvadó szempont. 

A fehér magasfényű konyhabútor felszereltsége

A konyhabútor frontjai, a Nett 62 Magasfényű Fehér, 38 mm-es munkalapja az Egger F311 ST87, nyitott polca és a hátfala a H1444 Alpin Fenyő színt kapták. A konyha bútor színei különleges harmóniát teremtenek a konyha terének, főként az Alpin Fenyő és a munkalap színe, mely kiváltképp kiemeli a frontok magasfényű hatását

Megrendelőnk már építkezési szándéka előtt úgy tervezte konyhai helyiségét, hogy a toronyszekrény, melybe a sütőt és a hűtőt építettük, teljes egészében a falba épített lehessen, ezzel is kissé helytakarékosabbá téve a rendelkezésre álló teret. 

Egy magasfényű konyhabútornak azonban nem csak gyönyörű külsőt kell kölcsönöznie, ugyanakkor tartósságát illetően is meg kell állnia a helyét. Ez esetben törekedtünk, hogy megrendelőnknek az egyik legjobb minőségű Strong Box vasalatokkal szerelt bútort adhassunk át. Frontja és fiókjai, csillapítós valamint nagy teherbírású vasalatokat kaptak, melyre 10 év garanciát biztosítottunk

A bútor munkalapjába a főzőlapot és a mosogatót egyaránt beépítettük. A felső és alsó elem ellentétes végein, formabontó megoldásként kialakítottunk egy-egy nyitott polcot, melynek hátfala, szintén az Alpin Fenyő színt kapta, továbbá a konyhabútorba beépítésre került egy Blanco Select 60/2 hulladéktároló is. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Fehér l alakú magasfényű konyhabútor - M16 kapcsolódó további képek

magasfényű fehér l alakú konyhabútor

magasfényű fehér l alakú konyhabútor

magasfényű fehér l alakú konyhabútor

magasfényű fehér l alakú konyhabútor

magasfényű fehér l alakú konyhabútor

magasfényű fehér l alakú konyhabútor

magasfényű fehér l alakú konyhabútor

magasfényű fehér l alakú konyhabútor

Blanco Select 60/2 Tbm

egyedi konyhabútor árak