Fehér l alakú konyhabútor konyhaszigettel - M28

A fehér szín nemcsak elegáns, de tisztaságot is sugall

A mai modern korszak gyönyörű, ám kihívó Uni színeikben pompázó konyhabútorok  mögött, az elegáns, világos színű konyhabútorok, melyek nyugodt könnyed és steril hatást keltenek, sem szorultak háttérbe. A fehér és a világos szín, ugyanis sosem megy ki a divatból, feltéve amennyiben még konyhabútorokról beszélünk. A konyhabútor formáját tekintve L alakú, szigettel. Megrendelőnk álma egy világos, formailag letisztult konyhabútor volt, mely alapján választottuk ki az U 763 Gyöngyszürke és a Nett 66 matt színeit, mely mellé Grainy Fehér munkalappal próbáltuk még üdébbé varázsolni a konyhai helyiség hatását. 

A fehér l alakú konyhabútor konyhaszigettel felszereltsége

A letisztul forma sikerének érdekében a konyhabútor fogantyúi bemarással készültek.

A bútor 38 mm-es munkalapja a sarok résznél összemarással készült.

Megrendelőnk kérésére a konyhasziget és a konyhabútor munkalapjába egyaránt beépítésre került egy-egy Nodor GXS 316 gázfőzőlap, valamint a szigetbe egy Nodor Decor 700  DT AC BK sütő. A főzőlap felé Cata Omega A 600 Inox fali páraelszívó került. A munklapba továbbá Blanco Zia 45 S mosogatótálcát és hozzá illő Blanco Daras S csaptelepet szereltünk.
A természetes fény kihasználása érdekében mindenképp szerencsésnek tűnt, hogy a mosogató az ablak alá kerülhessen. Egyszerű mégis utánozhatatlan.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Fehér l alakú konyhabútor konyhaszigettel - M28 kapcsolódó további képek

szürke l alakú konyhabútor konyhaszigettel

szürke l alakú konyhabútor konyhaszigettel

szürke l alakú konyhabútor konyhaszigettel

szürke l alakú konyhabútor konyhaszigettel

szürke l alakú konyhabútor konyhaszigettel

Blanco Zia 45 S Silgránit Tbm

Cata Omega A 600 inox Tbm

Blanco Daras S Silgránit Tbm

egyedi konyhabútor árak