Fehér egysoros magasfényű konyhabútor - M11

Különös figyelmet kellett fektetnünk, hogy a megrendelőnk konyhabútora egy tetőtéri lakásba készült. Gyakorta tapasztalhatjuk, hogy a tetőtéri lakásokban kevesebb a fény, ezért is célszerű konyhabútor tervezésénél, olyan színeket választani, melyek világos hatást keltenek. Ennél a magasfényű konyhabútornál a világos frontok választásával nem csupán a fényt, hanem a tér érzetét is sikerült megnövelnünk. A konyhai helyiség méreteihez igazodva, a konyhabútor formáját egysoros kivitelezésben tudtuk megvalósítani, azonban annak érdekében, hogy elégséges tárolólóhelyet kapjunk, a konyha végére toronyszekrényt terveztünk, melybe egyaránt beépítésre került a sütő és hűtő. A konyhabútor frontjai a Nett 62 Magasfényű, korpusza a D 152 Fehér színt kapta, melynek világos hatását kellőképpen kiemelte a munkalap F 274 ST9 Világos Beton színe. A konyhabútor 38 mm vastagságú munkalapjába éppúgy beépítésre került a főzőlap és a Blanco Lemis 6 S-IF mosogatótálca, melyhez hozzá illő Blanco Daras csaptelepet szereltünk. A főzőlap felé megrendelőnk fali kürtős páraelszívót választott. A bútor minőségi, csillapítós és nagy teherbírású Strong Box vasalatokkal lettek ellátva. Végezetül frontjait  Lacata 227226 nemesacél fogantyúkkal díszítettük. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Fehér egysoros magasfényű konyhabútor - M11 kapcsolódó további képek

magasfényű fehér konyhabútor egysoros

magasfényű fehér konyhabútor egysoros

magasfényű fehér konyhabútor egysoros

magasfényű fehér konyhabútor egysoros

magasfényű fehér konyhabútor egysoros

Blanco Lemis 6 S-IF Tbm

Blanco Daras Rozsdamentes acél Tbm

egyedi konyhabútor árak