Fehér - barna l alakú modern konyhabútor - TBM

A természet színei jelennek meg a fehér-barna modern konyhabútorban

A fehér barna konyhabútorok egyre keresettebbek. Hatalmas érdeklődés van ebbe a két színbe, de miért? Egyszerű. Ezek a színek természetességet adnak a konyhabútornak és inspiráló színvilága, melegséget hoz a konyhába. Ezért is valósítottuk meg az álmaikat, hogy többé ne csak illúzióik legyenek ! 

Ennek a gyönyörű konyhabútornak a legfőbb tulajdonsága a színében rejlik. Az Egger H3012 St22 -es Coco barna dekor szín, ami a bútorlap minőségének köszönhetően, évekig élvezheti a konyhában. 

Ugyanezt a szín kollekciót vittük tovább a korpuszba is. Ezen felül a marásmintának köszönhetően, ami erezetes még varázslatosabbá teszi ezt a gyönyörű konyhabútort. A hátfal színe D6005 bió fenyő, így az alsó és felső elemeket teljes összhangba varázsolj. A legvégén pedig, hogy teljesen legyen a káprázat egy 38mm-es Kaindl Grainy munkalapot helyeztünk a fókuszba, aminek gyönyörű fényes fehér színe káprázatossá varázsolja konyhabútorát.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Fehér - barna l alakú modern konyhabútor - TBM kapcsolódó további képek

fehér barna l alakú konyhabútor

fehér barna l alakú konyhabútor

fehér barna l alakú konyhabútor

fehér barna l alakú konyhabútor