Fehér - barna l alakú modern konyhabútor - M05

Ilyen egy igazi modern otthon konyhája 

Megrendelőnk álma egy stílusában modern, L alakú és színeiben harmonikus konyhabútor volt. A színekkel sokféleképpen és kreatívan lehet játszani. Ennél a konyhabútornál legfőképpen a szürke és annak kétféle árnyalata volt a kiinduló szín. A Gyöngyszürke Frontok, az Agyagkő színű munkalap és a Locarno Cseresznye toronyszekrény színei tökéletes összhatást és nyugalmat kölcsönöznek, az amúgy is fényárban úszó helyiségnek. 

Fiókjai és frontjai a minőségi Strong Box vasalatokkal lettek ellátva. A bútor fióksínei és pántjai nagy teherbírásúak, csillapítósak, melyek biztosítják az ajtók, illetve a fiókok halk és lassú záródását - mindezt, függetlenül a lendülettől és a mozgatni kívánt elem súlyától. Megrendelőnk kiválasztott munkalapja végzáró helyett összemarással készült, mely lehetővé tette a tökéletes illeszkedést, mindezen által megelőzve a víz lefolyását a sarok résznél. 

L alakú konyhabútorba beépített gépesítés az Ön kényelméért

A munkalapba szintén beépítésre került a mosogató tálca és a főzőlap, mely felé fali kürtős páraelszívó került. Az ergonómia alapvető szempontjait figyelembe véve a sütő közvetlen szem magasságba a toronyszekrénybe került beépítésre, a lehető legkényelmesebb munkavégzés érdekében. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken
és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Fehér - barna l alakú modern konyhabútor - M05 kapcsolódó további képek