Barna juhar egysoros modern konyhabútor - M10

Modern barna konyhabútor - kis lakásba kis konyhabútor

Tervezésünk során, ilyenkor érezzük leginkább, mit is jelent nekünk alkalmazkodnunk megrendelőink konyhai méreteihez. Ezt a konyhabútort egy lakótelepi lakás harmadik emeletébe terveztük. Meggyőződésünk azonban, hogy egy kis háztartási, egyszemélyes konyhabútor is lehet gyönyörű és ami még fontosabb, praktikus. 

Hogyan nyertük meg ennél a barna juhar egysoros konyhabútornál a kis teret?

A konyhabútor egy térelválasztó falra lett építve. A bútor teljes hossza mindössze 3 méter, melynek legszélesebb eleme a mosogatós elem, mely 1,2 méter. A konyhabútor 38 mm-es F274 ST9 Világos Beton színű munkalapot kapott, melybe a mosogatót és a főzőlapot egyaránt beépítettük. A főzőlap alá került beépítésre a sütő. A bútor felső elemeinek alsó lapjai led világítással szerelt, annak érdekében, hogy a munkavégzés gördülékenyebb, a hangulat kissé vidámabb legyen. A toronyszekrénybe került beépítésre a hűtőszekrény, mely alá szellőzőráccsal biztosítottuk az elektromos készülékeknek ilyenkor szükséges szellőzését. A toronyszekrény meletti felső elem frontja savmart üveggel készült, mivel kissé megbontottuk a konyhabútor egyszerűségét. Befejezésképpen pedig a Nagisa 77913 ezüst színű fogantyúival tettük ragyogóvá a kicsinyke konyhabútort. A korpusz és a front színe egyaránt a H3860 ST9 Pezsgő Rideg Juhar színt kapták, melyet a térelválasztó fal kék árnyalata különösen kiemel.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Barna juhar egysoros modern konyhabútor - M10 kapcsolódó további képek

barna egysoros modern konyhabútor

barna egysoros modern konyhabútor

barna egysoros modern konyhabútor

barna egysoros modern konyhabútor

barna egysoros modern konyhabútor

egyedi konyhabútor árak