Barna - fekete l alakú modern konyhabútor - M08

... egy nagy konyha az egész családnak

Egy szép és praktikus konyha minden háziasszony álma! Ez a konyhabútor nagyon csinos, egyedi és fiatalos, L alakját és a konyhai helyiség méreteit tekintve tökéletesen megfelel egy család főzési igényeinek, bármennyien használják is. 

A korábban elkülönített konyhai helyiségek ma már egyre inkább egybeolvadnak az étkezővel és a nappalival, ahogyan ennél a konyhabútornál is, és mivel vendégeink fogadóhelye is legtöbbször ez, különös figyelmet kell fordítanunk mind kialakítás mind színválasztás szempontjából, hiszen a konyha lakásunk központja, ahol a legtöbb időt töltjük. 

A használhatóság és a praktikusság az első barna-fekete L alakú modern konyhabútornál

A konyhabútor színe túlnyomó részben Pezsgő Rideg Juhar, melyet a felső elem Magasfényű Fekete Frontjai kellőképpen kihangsúlyoz, ennek választásában a színkombináció kifogástalan látványt nyújt

Viszont ne feledjük el, hogy egy konyhabútor tervezésnél, korántsem a legfontosabb kérdés a konyhabútor színeinek kiválasztása, a leglényegesebb szempont ugyanis, hogy bútorunk praktikus, könnyen használható legyen. Első sorban hogy a munkavégzés ne kényszerítsen fárasztó testtartásra és hogy a munka gördülékenyen elvégezhető legyen. 

A konyhabútor azon része, mely nem a  fal mellett vonul, az lett a bútor félszigete, mely felett Cata kürtős sziget elszívó lett építve. A külön álló tűzhely, hűtőszekrény és a külön álló kamra szekrény már a múlté. A modern beltéri tervezés megengedte számunkra, hogy a toronyszekrény teljes egészében a falba épített lehessen. A Cata sütő és a hűtő egyaránt a toronyszekrénybe épített. 

Elektromos készülékek esetében a bútor lábazatát szellőzőráccsal szereljük, az ilyenkor szükséges szellőzés érdekében. A felső elem alsó lapja led világítással szereltek. A munkalap sarok összemarást és vízelzárót is kapott, hogy megelőzzük a víz lefolyását a munkalap és a fal közé, így meghosszabbítva a bútor élettartamát

A munkalapba Cata főzőlap és Blanco silgránit mosogatót építettünk. A Blanco Silgránit mosogatók előnye, hogy könnyedén tisztíthatóak, forgatható beépítési lehetőségekkel rendelkeznek, melyek korszerű design vonalvezetéssel készülnek, nem utolsó sorban elegáns és modern külsejükkel konyhabútora ékszere lesz.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Barna - fekete l alakú modern konyhabútor - M08 kapcsolódó további képek