Barna - fekete l alakú modern konyhabútor konyhaszigettel - M22

Konyhasziget: mutatós és praktikus egyben

Minden háziasszony álma egy konyhasziget, mely esztétikusabb és divatosabb látványt nyújt konyhai helyiségének, mely nem utolsó sorban tároló elemként is szolgál. Azok, akik konyhaszigetet szeretnének kialakítani, tudniuk kell, hogy megvalósítása nagyban függ konyhai helyisége és a kívánt sziget méreteitől is. Általánosságban elmondható hogy a sziget minden oldalától mért távolságnak, legalább 120 cm-esnek kell lennie. Ez azért fontos, hogy a fiókjai, illetve az ajtajai gond nélkül nyithatóak legyenek. Ennél a konyhabútornál a szigetünk hossza összesen 2400 mm. 

A Gorenje indukciós főzőlap mely a sziget közepére került beépítésre többnyire kis helyet foglalt el, melynek előnye, hogy több munkafelületünk maradt szabadon. A főzőlap felé Cata Isla Legend sziget páraelszívó került. Megrendelőnk igénye szerint, a Blanco Zia S mosogató mellett a munkalapból kialakítottunk egy kétszemélyes étkező asztalt, miáltal még praktikusabbá varázsoltunk a konyhabútort. 

A barna-fekete L alakú modern konyhabútor felszereltsége

A konyhabútor színe Nett 20 Magasfényű Fekete és H1277 ST9 Világos Lakeland Akác. A bútor felső elemeinek frontjai sötétített üvegből készültek, mely alatt led világítással emeltük a konyha hangulatát. Az üveg, a magasfényű fekete étkező asztal és a toronyszekrény hátfala, tökéletes összhangot teremtenek. 

A toronyszekrényben kialakítottunk egy kamraszekrényt is, mely mellett helyet kapott a beépített mikrohullámú sütő, alatta a sütő és a hűtőszekrény mely alatt szellőzőrácsot is biztosítottunk. A konyhabútor frontjai és fiókjai Stong Box nagy teherbírású, csillapítós pántokat és fióksíneket kaptak. 

Ennél a konyhabútornál a sok tárolóelem és a konyhasziget volt a mérvadó szempont, melyet sikerült is megvalósítanunk.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Barna - fekete l alakú modern konyhabútor konyhaszigettel - M22 kapcsolódó további képek

világos barna modern u alakú konyhabútor konyhaszigettel

világos barna modern u alakú konyhabútor konyhaszigettel

világos barna modern u alakú konyhabútor konyhaszigettel