Barna-fehér u alakú modern konyhabútor - M06

Barna-fehér U alakú konyhabútor formabontó lépcsőzetes szigettel

Ha az Ön számára a gördülékeny és a kevésbé fárasztó munkavégzés a fő mérvadó konyhabútor tervezésnél, akkor mindenképpen az U alak a legtökéletesebb választás. Egy U alakú konyhabútor tervezése estében, több szempontot figyelembe veszünk, először is célszerű ismernünk megrendelőnk főzési szokásait. Ilyen alakú konyhabútor tervezésénél két fontos előnyt emelhetünk ki: az ergonómia és az hogy mennyi időt tudunk megtakarítani a munkavégzés során. Célszerű tehát elgondolkoznunk azon, milyen készülékeknek és tárolóelemeknek hová kell kerülniük. Ilyen esetekben legjobb, hogyha különböző munkavégzési zónákra osszuk a konyhabútort. Javasolt tehát a munkavégzés menetét átgondolni, (pl: a mosogatógépet ajánlott a tárolóelem közelébe helyezni) hogy a lehető legkevesebbet keljen mozognunk a meglévő konyhánkban. Ennél a magasfényű konyhabútornál is ez volt fő szempont. 

A magasfényű ajtófrontok előnye, hogy nem csupán más tükörfényű színekhez, hanem a fautánzattól egészen a matt színekig harmonizálnak. Ebben az esetben a Nett 62 Magasfényű Fehér ajtófrontok mellé, H1146 ST10 Szürke Bardolino Tölgy szín lett párosítva. A fehér szín, egyaránt jó választás legyen szó akár rusztikus, akár modern konyhabútorról, a fehér minden színnel tökéletesen összeillik. Frontjai 2 mm ABS élzárást kaptak, mellyel jelentősen meghosszabbítottuk a bútor élettartamát. 

A legújabb magasfényű frontjaink, a szemet kápráztató tükörfényen kívül, rendkívüli karcállósággal bővült 

A konyhabútor azon része, amely nem a fal mentén vonul lett egyben a bútor félszigete. A félsziget lépcsős kialakítása, formabontó tárolóelemé vált. A bútor 38 mm-es munkalapot kapott, a sarok résznél összemarással, melynek színe H3309 ST28 Gladstone Homok Tölgy, árnyalata hasonló mint a felső elemek Bardolino Tölgy színe. A munkalapba beépítésre került a főzőlap és a mosogató tálca. Továbbá a főzőlap felé fali kürtős páraelszívó került beépítésre, a közvetlen alatta lévő alsó elembe sütő, a toronyszekrénybe pedig a hűtő, mely alá szellőzőrácsot is biztosítottunk.  

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Barna-fehér u alakú modern konyhabútor - M06 kapcsolódó további képek