Barna - fehér l alakú magasfényű konyhabútor konyhaszigettel - M21

A lebegő konyhabútor - varázslat?

Vannak akik az egyedi bútortervezésnél is a hagyományos megoldásokat válasszák, és a vannak akik a formabontó lehetőségeket keresik. Képzeljen el egy konyhabútort, mely a "levegőben" van. Varázslat? Nem az. Megrendelőink különböző kívánalmakkal jutnak el hozzánk, éppen úgy ahogyan ennél a konyhabútornál is. Az ötlet, mely szokatlan, mégis páratlan és exkluzív, tökéletesen kivitelezhető bármilyen konyhai helyiségben. 

A konyhabútor alsó tároló elemei és a toronyszekrény teljes egészében a falhoz rögzített. Kivitelezése éppen úgy történik, ahogyan a felső szekrényeket helyezik fel, fali rögzítő profilok segítségével. A bútor színe Nett 62 Magasfényű Fehér mely kifejezetten illik, bármilyen színhez, azonban ez esetben a Lakeland Akác színű asztallal hasonlóan a padlóburkolat és a fali panel színéhez, még inkább megnöveltük a tér vizuális hatását. 

Még több helyet és még kényelmesebb főzést biztosít a barna-fekete L alakú magasfényű konyhabútor

Egy sziget a konyha közepén, mely étkezőasztalként is szolgál, mi lehet ennél helytakarékosabb és praktikusabb? 

A konyhabútor Strong fiókvasalatai, kivetőpántjai és kosarai professzionális minőséget, egyedi stílust és kitűnő árat jelentenek - egy bútoréleten át. 

Minden háziasszony megérdemel egy minőségében és stílusában modern, ergonómia szempontból megfelelő konyhabútort, hogy a konyhában töltött idő kellemes és kevésbé fárasztó legyen. Ön se elégedjen meg kevesebbel. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Barna - fehér l alakú magasfényű konyhabútor konyhaszigettel - M21 kapcsolódó további képek